WorkWeb · Publicerad 16 apr 2019

Vi på WorkWeb har som fokusområde att fortsätta utveckla vårt starka och framgångsrika sätt att rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till nyckelpositioner till attraktiva bolag. Med anledning av detta vill vi förstärka teamet med ytterligare en Säljande Rekryteringskonsult till vårt kontor i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Prospektering och säljmöten kommer tillhöra din vardag. Dina arbetsuppgifter handlar i stora drag om att söka efter nya kundkontakter, ringa/besöka kund och boka in framtida möten. På säljmötet gäller det att sälja in vår rekryteringstjänst men även bygga relationer, göra behovsanalyser och lämna avtryck för framtida rekryteringsbehov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som drivs av att hitta den perfekta matchningen mellan kandidat och kund. Du brinner för försäljning och gillar att arbeta med uppsatta mål. Du är affärsdriven och resultatinriktad med förmåga att tänka strategiskt och fatta självständiga beslut. Du har även en god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska. Vi värderar din approach och inställning, därför är erfarenheten från tidigare försäljning inte ett krav. Dock meriterande om du har någon form av säljerfarenhet.

Utbildning
Ingen högskoleutbildning krävs, däremot krav på en fulländad gymnasieutbildning. Dock ser vi det meriterande om du har utbildning inom försäljning eller Ekonomi/HR.

Om oss
Vi erbjuder dig ett stimulerande och variationsrikt arbete där du har direkt inflytande på din egen och WorkWebs utveckling. Hos oss är det högt i tak och beslutsvägarna är korta. Vi sitter i fina lokaler på Grevgatan 28 i Stockholm, ett stenkast från Östermalmstorgs T-bana. Här kommer du få arbeta tillsammans med fem drivna och engagerade kollegor som kommer stötta dig och ge dig de verktygen du behöver för att lyckas i denna roll.

WorkWeb är ett search- och headhuntingföretag som skapar utvecklingsmöjligheter för företag och människor. På WorkWeb arbetar vi med den process som vi är bäst på. Vi låter attraktiva och växande bolag träffa kandidater som bäst stämmer överens med deras kravprofil. Besök www.workweb.se för mer information.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Rekrytering
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga