WorkWeb · Publicerad 22 okt 2019

Vi söker för kunds räkning en självgående elektriker som vill jobba med attraktiva projekt främst i Stockholms city med omnejd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som elektriker kommer du främst att utföra service och installationer hos företagets kunder, som består av allt från privatkunder till företag. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.

Du får tillgång till egen servicebil som enligt överenskommelse kan nyttjas som förmånsbil om du vill utgå från din bostad.

Om dig
För att passa i rollen som elektriker hos är du en engagerad, nyfiken och resultatinriktad person som trivs i branschen. Du är social med god verbal förmåga och värdesätter ömsesidig respekt, både när det gäller kollegor och kunder. Du är självständig och bär på förmågan att se utvecklingsmöjligheter som kan motivera dig och dina medarbetare.

Du har minst 3-5 års tidigare erfarenhet och erhåller certifikat. Krav på B-körkort.

Om företaget
Ahlel i Stockholm utför allt inom elinstallationer, nätverk, fiber och smarta hus, t.ex. KNX. Kunderna består av företag, bostadsrättsföreningar, butiker, fastighetsförvaltare och privatpersoner. De har även ett 300 kvm stort lager innanför tullarna, där de har ett brett utbud av verktyg för att lösa alla typer av problem.

Företaget sitter i lokaler på Birger Jarlsgatan 129, precis vid Norrtull.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos Ahlel i Stockholm AB.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga