WorkWeb · Publicerad 11 nov 2019

Vi söker nu en driven Supportekniker som vill jobba med attraktiva projekt i främst Stockholm!

Aranya är en av Sveriges ledande bolag inom säkerhetsrelaterade tjänster och nätverkskommunikation som dagligen hjälper några av Sveriges största företag med drift och utveckling av deras nätverk och säkerhetsmiljöer. Företaget grundades 2014 och är idag 20 medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Daglig drift och övervakning av kunders nätverk
  • Konfiguration av kunders nätverksmiljöer
  • Incident- och larmhantering
  • Design och leverans av nät till nya kontor
I rollen som Supporttekniker kommer du ingå i operationsteamet där ni främst kommer jobba med daglig utveckling, felsökning samt förändringar av kunders nätverk och säkerhet.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten eller några års erfarenhet som Supportekniker eller av en liknande roll och har kompetens inom routing, LAN, WLAN samt brandväggar så som HPe Aruba och Dell Networking.

Som person är du driven, prestigelös och serviceinriktad. Du har ett tekniskt intresse och ett stort driv att ständigt lära dig mer och fortsätta utvecklas. Du kommunicerar obehindrat och väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och Aranyas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 jan 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga