WorkWeb · Publicerad 10 okt 2019

Vi söker nu en Uppdragsledare inom VA till Sweco i Stockholm!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering och hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar.

Sweco arbetar exempelvis ofta i större
multidisciplinära projekt mot kommunala vattenbolag i Stockholm-Mälardalen med utredningar/datormodelering, förstudier, strukturplaner, förprojekteringsuppdrag, eller med att ta fram systemhandlingar, när nya VA-nät ska anläggas eller befintliga VA-nät byggas ut.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från rollen som uppdragsledare sen innan och som innehar en högskoleutbildning inom VA/Vatten eller annan relevant utbildning.

Vi söker därför erfarna projektledare samt teknikansvariga och projektörer inom VA och Vatten som vill arbeta med uppdragsledning, projektering och agera projektstöd inom teknikfrågor i teknikövergripande VA/Vatten projekt.

Som person har du en stark vilja att ständigt utvecklas. Du är engagerad, tar eget ansvar och har en förståelse för Swecos kunders utmaningar och behov. Du trivs både med att arbeta tillsammans med kollegor såväl som att driva egna uppgifter/projekt framåt.

Om Sweco
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan Sweco erbjuda deras kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Sweco genomför uppdrag i 70 länder varje år och är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Kungsholmen
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga