WorkWeb · Publicerad 18 nov 2019

Vi söker nu en självgående VVS-montör till Ericsson & Holmstedt VVS i Stockholm!

Ericsson & Holmstedt VVS är ett auktoriserat VVS-företag med kontor på Östermalmsgatan i Stockholm. Företaget är idag 8 anställda och utför alla typer av vvs-arbeten, allt från badrum- och köksrenoveringar till värmepumpsinstallationer och villarenoveringar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer främst att utföra vvs-arbeten i samband med badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och villarenoveringar. Andra typer av vvs-arbeten kan också förekomma, t.ex. värmepumpsinstallationer.

Placeringsort för tjänsten är Stockholm och du utgår från hemmet med servicebil.

Om dig
Vi söker dig som innehar yrkesexamen från gymnasienivå eller KY-utbildning och har minst fem års arbetslivserfarenhet av yrket. Sammantaget ska du utan stöd kunna utföra vvs-arbete felfritt och tidseffektivt.

Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, prestigelös och serviceinriktad. Du har ett tekniskt intresse och ett stort driv att ständigt lära dig mer och fortsätta utvecklas.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Främst ute på projekt i Stockholmsområdet.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och Ericsson & Holmstedt VVS önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
  • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos Ericsson & Holmstedt VVS.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga