Xllnc Advise · Publicerad 3 dec

Är du IT kunnig och söker en ny utmaning inom IT och support?

Vi befinner oss just nu i en expansiv fas där vi söker brett efter nya IT-konsulter.

t.ex. service delivery manager, dispatcher, incident manager, problem manager, change manager, 1:a till 3:e Line supporttekniker, Onsite supporttekniker, nätverkstekniker och till driftstekniker m.m.

Personerna vi söker har arbetat med IT inom de senaste åren och kommunicerar flytande både på svenska och engelska. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med fast månadslön och engagemanget för ditt bästa som konsult.

Du kommer att trivas som konsult hos oss om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter och vi vill att du uppnår dina mål, därför är din kompetens och kunskap viktig för oss. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under sociala och roliga aktiviteter.

Krav
Du behärskar att uttrycka dig i tal och skrift, på såväl svenska som engelska.
Du har erfarenhet och kunskaper inom IT och arbetat med IT de senaste året.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med sociala, positiva och engagerade IT-filurer, så registrera din ansökan redan idag!

Är du är nyfiken på ett nytt uppdrag eller vill veta mer så maila oss så återkommer vi till dig.

Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Om oss

Xllnc Advise - Våra tjänster och kompetenser är samlade inom två affärsområden - Förändring och Funktion. Med rådgivning, förändringsledning, projektledning och verksamhetsanpassade funktioner anpassar vi IT-lösningar efter behoven hos våra kunder.

Vår ambition är att ständigt minimera våra kunders IT-problematik och bidra till ökad kvalitet, produktivitet och - förstås - lönsamhet. Det här gör vi via våra affärsområden, som oftast används i kombination.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult