YIT · Publicerad 28 aug 2019

YIT är Finlands största byggbolag och en av de mest framträdande branschaktörerna i Nordeuropa. De utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. YIT är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Tillsammans med deras kunder skapar koncernens 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

YIT finns i elva länder: Finland, Ryssland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen.

Tillsammans kan de erbjuda fler tjänster och lösningar för bostäder, kommersiella fastigheter och renoveringsprojekt inom infrastruktur och för beläggning. En av deras främsta styrkor är implementeringen av krävande stadsutveckling- och regionala projekt, där de kan kombinera deras mångsidiga kompetenser.

YIT Sverige är verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i närmare 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med deras kunder skapar de morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att de alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

A-Seach söker nu på uppdarag av vår kund YIT Sverige en Projektingenjör Ekonomiuppföljning.
I rollen som Projektingenjör Ekonomiuppföljning innebär att man ansvarar för att följa upp ekonomi för Tunnelentreprenad och Installation E2 i ”Projekt Stockholms framtida avloppsrening” med bygget av avloppstunneln, som en del av den 14 km långa tunneln mellan Bromma och Sickla.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Sammanställning av prognosunderlag
  • Hantera ekonomiska rapporter
  • Delaktig i upprättandet av produktions- och tilläggskalkyler
  • Upprätta planeringsunderlag
  • Följa upp inköp
  • Löpande administrativ uppföljning i projekten
  • Hantering av underleverantörsverksamhet
  • Medverkan vid bygg- och ekonomimöten
Erfarenhet
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning på högskolenivå samt flera års erfarenhet från en motsvarande roll idag som projektingenjör, entreprenadingenjör eller liknande och vill gå in i en ny roll. För att lyckas i rollen behöver du ha god kännedom om produktionsekonomi, tidplanering, kalkylering inom anläggningsentreprenader. Vidare har du god kännedom om entreprenadjuridik och ABT, IT-vana, och vi ser även att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan
Sök via www.asearch.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga