YIT · Publicerad 28 aug 2019

YIT är Finlands största byggbolag och en av de mest framträdande branschaktörerna i Nordeuropa. De utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter och stadsområden. YIT är också specialiserade inom krävande infrastruktur- och beläggningsprojekt. Tillsammans med deras kunder skapar koncernens 10 000 medarbetare mer funktionella, attraktiva och hållbara städer och miljöer.

YIT finns i elva länder: Finland, Ryssland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen.

Tillsammans kan de erbjuda fler tjänster och lösningar för bostäder, kommersiella fastigheter och renoveringsprojekt inom infrastruktur och för beläggning. En av deras främsta styrkor är implementeringen av krävande stadsutveckling- och regionala projekt, där de kan kombinera deras mångsidiga kompetenser.

YIT Sverige är verksamma över hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i närmare 30 år och har gedigen kunskap om de lokala förutsättningarna. Tillsammans med deras kunder skapar de morgondagens infrastruktur genom att ständigt utveckla nya produkter och hållbara lösningar, vilket gör att de alltid kan erbjuda den senaste och mest effektiva tekniken.

Det nya YIT skapades efter att de 100-åriga bolagen YIT Corporation och Lemminkäinen Corporation fusionerades den 1 februari 2018. YIT Corporations aktier är noterade på Nasdaq Helsinki Oy.

A-Seach söker nu på uppdarag av vår kund YIT Sverige en Projektingenjör Kontrakt.
I rollen som Projektingenjör Kontrakt innebär att man har övergripande ansvara för korrespondensen ”underrättelser entreprenör (URB)” och ”underrättelsebeställare (URE)” skapas för Tunnelentreprenad och Installation E2 i ”Projekt Stockholms framtida avloppsrening” med bygget av avloppstunneln, som en del av den 14 km långa tunneln mellan Bromma och Sickla.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I specialistfunktion som Projektingenjör ”kontrakt” är ansvar att operativt stödja projektet och dess medlemmar i hanteringen av frågor rörande partsförhållandet mellan YIT och beställaren, men även i partsförhållanden mellan YIT och UE. Uppgiften är inriktad mot att tillsammans med projektledningen, etablera och tillvarata YITs intressen ur ett juridiskt, kontraktsmässigt, ekonomiskt och tidsmässigt perspektiv. Man bistår projektet med att driva kommunikation och förhandling med beställaren gällande frågor knutna till kontraktsåtagandet. I rollen agerar man i enlighet med etablerad process och rutin där underrättelser och ÄTA hantering är en stor del. Utöver insatsen riktad mot projekt är man länken till YITs jurister inför eventuella tvister och förhandlingar där din kompetens kommer väl till pass.

Erfarenhet
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning på högskolenivå samt flera års erfarenhet från en motsvarande roll idag som projektingenjör, entreprenadingenjör eller liknande och vill gå in i en ny roll. För att lyckas i rollen behöver du ha god kännedom om tidplanering, kalkylering och produktionsstyrning inom anläggningsentreprenader. Vidare har du god kännedom om entreprenadjuridik och ABT, IT-vana,och vi ser även att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan
Sök via www.asearch.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga