Zoo.se · Publicerad 6 sept

Om oss
ZOO.se veterinärklinik bedriver kvalificerad djursjukvård och är specialiserad inom området sällskapsdjur. Det självklara valet under 2017 var att utveckla och bygga ut vår veterinära del till en veterinärklinik på 500 kvm i två plan.
Vi har nu ett fullt utrustat operationsrum, preop, tandrum, uppvak samt 3 poliklinik rum. Vidare kan vi erbjuda våra patienter DR röntgen, dentalröntgen samt UL.
I och med utvecklingen behöver vi förstärka vårt team med nya glada och kunniga medarbetare.

Hos oss blir våra kunder och djur alltid mottagna med kunskap, engagemang och omtanke. Här erbjuds veterinärvård av högsta kvalitet utan poliklinik avgifter. Dessutom erbjuds en naturlig länk mellan butiken och veterinärkliniken där vi kan erbjuda våra djurägare många tjänster och ett produktsortiment på över 20 000 produkter.

Med erfarenhet inom både kirurgi och medicin kan vi idag erbjuda de flesta ingrepp och behandlingar under tryggt överseende. Vi tar emot alla typer av sällskapsdjur.

Vår ansvarige veterinär är Jon Palmert, en omtyckt veterinär med många återkommande kunder och lång erfarenhet.

Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en plats på en härlig klinik i nya fräscha lokaler. Arbetsuppgifterna varierar under veckan där vi varvar poliklinik-, tandvård, vård-, operation och foderrådgivning.

Våra ledord för ett bra bemötande är ödmjukhet, omtanke, kunskap, positiv attityd, god kommunikation och såklart vår självklara kärlek till djuren!

Veterinärklinikens öppettider innefattar även kvällar och helger, dock ej sena kvällar och nätter.

Din profil
Vi söker dig som vill jobba på en klinik som är i ständig utveckling och där du med senaste teknik kan tillgodose våra patienters behov. Du har breda arbetslivserfarenheter och gärna specialistkunskaper inom något av våra verksamhetsområden som är hund, katt, smådjur, fågel och reptil.

För att trivas i rollen hos oss ser vi att du är en glad, social, positiv och engagerad person som tycker om att arbeta med djur, men också med människorna i vårt arbetsteam.

Du har gedigen servicekänsla, är effektiv, noggrann i ditt arbete och vi ser även gärna att du vill vara med och utveckla verksamheten som stadigt växer.

Ansökan och kontakt:
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till vår HR ansvarige Malin Röste på:

malin@zoo.se

Frågor om tjänsten besvaras gärna via e-post.

"Veterinärkliniken med fokus på djurens bästa"
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ZOO.se i Bromma Blocks startades 1999 och har varit verksamma i zoo branschen i mer än 30 år. Företaget har ständigt växt och i juli 2013 flyttade vi till våra nuvarande lokaler.

ZOO.se erbjuder alltid sina kunder den bästa servicen och vi är mycket stolta över vår personal som innehar ett brett kunnande och ett flertal olika specialiseringar.

Vi har ett varierande och attraktivt sortiment där vi ofta är först ut med nyheter i branschen. Företagets framgång är en direkt konsekvens av den snabba marknadsanpassningen samt personalens breda kompetens och professionella rådgivning. Med ca.70 anställda i personalstyrkan förser vi husdjursmarknaden med tillbehör.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Miljö & Djurvård
Underkategori
Djurvård

Inga fler jobb från Zoo.se tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga