de Wall Bemanning & Rekrytering AB · Publicerad 17 okt

Nu söker RFSU en Controller till sin internationella verksamhet. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning som sträcker sig t.o.m. den 30:e juni 2019. Den här rekryteringen görs i samarbete med de Wall Bemanning & Rekrytering.

Om tjänsten
I tjänsten som Controller inom RFSU:s internationella verksamhet arbetar du som ett stöd till de internationella programhandläggarna med att göra finansiella bedömningar av RFSUs partnerorganisationer. En viktig del av arbetet är att granska finansiella rapporter, slutrapporter och revisioner från RFSU:s partners och säkerställa att de uppfyller avtalsvillkoren. Du deltar i organisationsbedömningar, riskbedömningar, anti-korruptionsarbete och upphandlingar. I tjänsten ingår även annat ekonomiarbete som budgetering, utbetalningar, bokföring, finansiella avstämningar, bokslut och finansiell rapportering. I tjänsten ingår en till två resor per år till RFSUs samarbetsländer.

Du blir en av tre Controllers som arbetar med den internationella verksamheten och du ingår i en grupp om sex personer på ekonomiavdelningen. Du rapporterar till ekonomichefen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ekonomisk projekthantering inom bidrag/bistånd. Du har en eftergymnasial utbildning i ekonomi, samt några års erfarenhet från ett controllerinriktat arbete. Tidigare erfarenhet av fältarbete utomlands eller liknande är meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Kan du även prata och skriva spanska så är det mycket meriterande.

Din profil
Du är proaktiv och van vid att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Som person är du trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga och kan driva processer på ett smidigt sätt, samtidigt som du är noggrann och ansvarstagande. Du är analytiskt lagd och har förmåga att förstå sammanhang samt att kunna förklara på ett pedagogiskt sätt för icke ekonomer varför siffrorna ser ut som de gör. Det är viktigt att du har möjlighet att genomföra de internationella resor som krävs i tjänsten.

RFSU strävar efter en personalsammansättning med olika bakgrund och erfarenheter. Vi utgår från att du delar RFSU:s grundläggande värderingar.

Ansökan
Ansök med CV och personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta de Wall Bemannings rekryteringskonsult Karin Österman de Wall, 070-778 00 06 eller via e-post karin@dewallrekrytering.se.

Facklig representant är Hedvig Nathorst-Böös, 08-692 07 76, 070-344 46 12.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
de Wall Bemanning & Rekrytering AB