jobbusters · Publicerad 26 mars 2020

Arbetsuppgifter

Söker du en dynamisk roll där du tar del av olika miljöer och projekt? Vill du utvecklas som Projektledare i ett väletablerat företag? Som Projektledare hos vår kund kommer du att arbeta med projekt av olika slag och processutveckling. Vidare kommer du att arbeta med produktutveckling och andra mer komplexa projekt och du kommer koordinera och samordna samt vara spindeln i nätet. I rollen som Projektledare får du möjlighet att utvecklas inom ditt intresse- och kompetensområde utifrån de aktuella projekten hos kund.

Kvalifikationer

Minst 5 års erfarenhet av projektledning
Mycket goda kunskaper i Officepaketet
Relevant akademisk utbildning
Flytande i svenska och engelska, tal och skrift

Personliga egenskaper

Du motiveras av problemlösning och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill trivs du i en dynamisk roll och anpassar dig lätt till förändringar. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt då du är mån om att göra ett bra arbete.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 1/4 2020 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 31/12 2020 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sökord: Projketledare, Project Manager, Project Leader,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 apr 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Kontakt
Mejla Klara Renberg

Inga fler liknande jobb tillgängliga