mySafety försäkringar · Publicerad 22 jan 2021

Vill du arbeta som redovisningsekonom med ett helhetsansvar för leverantörreskontran på ett bolag som ligger i framkant med att skapa ett tryggare samhälle mot id-kapningar? Är du en relationsskapande person som gillar att prestera och har ca 2-3 års erfarenhet av att arbeta i en bred ekonomiroll? Då kan den här tjänsten vara intressant för dig. Nu rekryterar Meritmind en junior redovisningsekonom till ekonomiavdelningen på mySafety Försäkringar. Som junior redovisningsekonom blir du en del av en större ekonomifunktion med gemensamma och egna ansvarsområden som du kommer bli en nyckelperson för.

Arbetsuppgifter:
 • Helhetsansvar för leverantörreskontran
 • Löpande bokföring
 • Behjälplig vid bokslut
 • Balans och kontoavstämningar
 • Delta i projekt för ett affärssystemsbyte
 • Superuser för systemet Ascendo
 • Internfakturering
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi ser att du har ca 2-3 års erfarenhet av arbetsuppgifterna ovan och troligtvis är detta din andra tjänst efter din utbildning. Du behöver ha en kandidatexamen inom ekonomi och gärna mot redovisning. Systemvana i stora affärssystem och gärna i Microsoft Dynamics. Det är meriterande om du tidigare har varit med i ett systembyte. Flytande i tal såväl som i skrift i båda svenska och engelska.

Personliga egenskaper:

För att du ska vara framgångsrik i rollen behöver du vara relationsskapande, trivas i en roll med många kontaktytor och har lätt att kommunicera med din omgivning. Du kommer att vara en nyckelperson som dina kollegor kommer att vända sig till inom områden som leverantörreskontran och systemet Ascendo. Därför behöver du vara en utåtriktad och serviceinriktad person som får energi av att vara social. Din inställning till hur du angriper dina arbetsuppgifter är lösningsfokuserat, du tar eget initiativ för att få fram information för att driva arbetet framåt och du har logiskt tänkande. I rollen läggs stor vikt vid att du arbetar strukturerat, noggrant, effektivt och analytiskt. Det faller dig naturligt att ta ansvar och kunna prioritera dina arbetsuppgifter för att hålla deadlines. Avslutningsvis tror vi att du är en person som har höga förväntningar på din egen prestation och vill visa framfötterna på ett ödmjukt sätt.

Vad erbjuder mySafety Försäkringar dig?
 • Få vara en del av och bidra till företagets utveckling framåt
 • En nyckelroll där du arbetar i en resultatinriktad arbetsmiljö med många ambitiösa kollegor
 • Utvecklas i sin roll som junior redovisningsekonom och få påverka sina arbetsuppgifter
 • Kollektivavtal
 • Tillsvidareanställning
Om mySafety Försäkringar

mySafety Försäkringar är ett företag i medvind, med försäkringar och tjänster som bidrar till att skapa personlig trygghet och ett säkrare samhälle. Företaget genomsyras av en social kultur och arbetar effektivt för att nå sina mål. De tävlar och motiverar varandra, samtidigt som de tillsammans bidrar till att skapa ett positivt och jämlikt arbetsklimat. Det är arbetsplatsen för dig som vill må bra när du går till jobbet och när du går hem. Du är genuint intresserad av människor, att lösa problem och personlig utveckling.

Dessutom har mySafety Försäkringar blivit certificerade som ett Great Place To Work!

Placeringsort: Stockholm
I denna rekryteringsprocess samarbetar Meritmind och mySafety Försäkringar. Urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

I rekryteringsprocessen så ingår de att genomföra ett logiskt och ett personlighetstest.

Vid frågor kontakta gärna Frida Dahlqvist, frida.dahlqvist@meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga