Coop Storfors · Publicerad 30 juni 2021

Vill du ha Storfors roligaste jobb? Brinner du för försäljning och utveckling av medarbetare? Då ska du söka jobbet som butikschef på Coop Storfors!

Om tjänsten
Vi söker dig som vill fortsätta utveckla butiken och ta steg framåt tillsammans med dina medarbetare för att ytterligare stärka butikens position på orten. Som butikschef har du det övergripande ansvaret för butiken och ditt team. Du är en strategisk kraft men också beredd att vara operativ, ditt skickliga ledarskap och genuina affärsmässighet skapar en attraktiv handels- och arbetsplats.

Arbetsuppgifter som tillhör din vardag är bland annat:
  • Bygga ett starkt, effektivt och välmående team genom att vara en inspirerande, motiverande och engagerande ledare.
  • Arbeta med och utveckla affärsmannaskap.
  • Coacha dina medarbetare, såväl individuellt som grupp.
  • Utveckla och förbättra butiken.
  • Se till butiken uppnår sina försäljnings- och lönsamhetsmål.
Om dig
Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och av en ledande position som butikschef eller säljchef. Som ledare är du trygg, driven och modig och du motiveras av att se din omgivning växa, såväl medarbetare som butik. Vidare är du en ödmjuk, utåtriktad och kommunikativ ledare samt en god ambassadör för våra värdeord – ansvarstagande, välkomnande och inspirerande!

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Gustavsson på 070 291 78 83 eller Bengt Libäck på 070 594 72 77. Vi ser fram emot in ansökan senast 15/8.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hur ser din framtid ut? Står du på tröskeln in i arbetslivet eller har du nya planer på gång? Kanske finns ditt framtida yrke inom Coop Värmland?

För oss är service ett nyckelord, oavsett vilken roll man har i organisationen, och vi har alltid kundens behov i fokus. Vi har gott om kompetent personal och vi värdesätter engagemang och ambition.

Vill du arbeta tillsammans med vår serviceinriktade personal? Har du vinnarinstinkt och ett brinnande intresse för att göra ett bra arbete? Är du dessutom ansvarsmedveten och flexibel kan ett jobb hos Coop Värmland passa dig.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 aug 2021
Ort
Storfors
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik

Inga fler liknande jobb tillgängliga