Åkers Sweden AB · Publicerad 26 nov 2021

Självgående inköpare med erfarenhet från teknisk industri sökes till världsledande Åkers Sweden i Åkers styckebruk.

Är du en erfaren inköpare som drivs av att utveckla processer och arbetssätt samt har ett stort tekniskt intresse? Bra! På Åkers Sweden får du vara högst delaktig i den resa vi har påbörjat och som på kort tid har lett till ökad lönsamhet. Åkers Sweden befinner sig i en spännande fas och bygger organisationen för framtidens behov.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Category Manager på Åkers Sweden får du en central roll i ett medelstort företag med snabba beslutsvägar. Du får stora möjligheter att påverka ditt arbete och arbeta tvärfunktionellt med andra funktioner i organisationen. I rollen får du vara med och utveckla processer och arbetssätt i ett teknikintensivt företag där kvalitet och produktprestanda är ledord.

Som Category Manager kommer du vara högst delaktig i implementeringen av en fossilfri och klimatneutral produktportfölj där inköpsfunktionen spelar en av nyckelrollerna.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Driva tvärfunktionellt operativt och strategiskt inköpsarbete
  • Förhandla kommersiella villkor och säkra avtal på produkter och tjänster
  • Bevaka leveranser mot lagda inköpsorder
  • Hantera reklamationer på inköpta produkter och tjänster
  • Arbeta med parametrar och systemvård i ERP-systemet
  • Vara Super User i kommande byte från Movex till Microsoft Dynamics
  • Ta fram rapporter, statistik, uppföljningar och faktureringsunderlag
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i ett team bestående av åtta kompetenta kollegor med olika specialistområden och rapporterar direkt till chef Supply Chain. Vidare kommer du att arbeta i tvärfunktionella team där våra värdeord Ansvar, Samarbete, Engagemang genomsyrar arbetet.

VEM ÄR DU?

Du har en relevant utbildning och flerårig industriell erfarenhet från inköp av komponenter eller råmaterial samt dokumenterad förhandlingsvana. Meriterande är kunskaper i ritningsläsning och tekniska specifikationer. Då du kommer arbeta tvärfunktionellt och behöver kommunicera med flera funktioner i företaget krävs det att din svenska och engelska är god, både i tal och skrift. Om du dessutom kan fler språk är det meriterande.

För att trivas i denna roll ser vi att du har ett brinnande intresse för affärer, både kommersiellt och ekonomiskt. Du har en förmåga att bygga starka relationer både internt och externt. Vidare har du förmåga att driva, leda och stötta förändringsarbete.

Som person har du en förmåga att motivera andra och att anpassa din kommunikation för att nå fram med ditt budskap. Du har förståelse för dynamiken i samband med förändringsarbete och kan coacha, entusiasmera och lyssna på andra, utan att för den skull vika undan från konflikter.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Inköp , Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga