Montico · Publicerad 21 sept

Arbetsbeskrivning

Som svetsare kommer du att jobba i en verkstad med allehanda uppgifter som ingår i svetsyrket. På företaget jobbar man både i vitt och svart material.

Din profil

Du har erfarenhet av tidigare svetsarbete eller dokumenterad svetsutbildning med goda referenser. Det är krav på att du har minst ett, men gärna fler av följande certifikat: MIG/MAG i vitt/svart material. MMA i vitt/ svart material och TIG i vitt/ svart material. Du kan läsa och förstå ritningar och svetsa efter wps:er. Det är meriterande om du har heta arbeten, truck eller traverskort.

Som person ska du vara kvalitetsmedveten, flexibel och vara van vid att arbeta i ett högt tempo. Det ställs krav på att du är självgående och tar initiativ.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till vår kund söker vi nu erfarna svetsare.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.
Sista ansökningsdag är den 7 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget