Region Sörmland · Publicerad 6 okt 2020

Vårdcentralen Mäster Olof Strängnäs

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Vi är en liten välfungerande vårdcentral i hjärtat av Strängnäs, 5 minuters promenad från tågstationen och med sjöutsikt.
Vi värnar om den goda arbetsmiljön och våra drygt 5 000 listade patienter. I det dagliga arbetet, i medarbetarsamtal och medarbetarenkät framkommer en samstämd upplevelse av hög delaktighet, stora möjligheter att påverka och ett trivsamt arbetsklimat där samarbete, tillit, korta beslutsvägar och lösningsfokus är några av grundstenarna. I den årliga medarbetarenkäten har under se senaste fyra åren 100 % av personalen svarat ja på frågan om de kan rekommendera sin arbetsplats till andra.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med sedvanliga arbetsuppgifter som distriktsläkare erbjuder vi en god arbetsmiljö med en egen avgränsad patientlista samt makt över den egna tidboken. Goda möjligheter till kontinuerlig fortbildning samt forskning.

Din kompetens

Legitimerad specialist i allmänmedicin gärna med intresse för handledning.
Språkkunskaper i svenska lägst C1 nivå är ett krav.

För att trivas hos oss ser vi att du:
Känner vilja och engagemang för att bidra till utveckling
Är ansvarstagande, flexibel och prestigelös
Har lätt för att samarbeta, har ett gott bemötande och humor.

Vi är mycket lyhörda för personliga önskemål och lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan som även kan vara ett önskemål om att provtjänstgöra hos oss några månader.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Information om tjänsten lämnas av

Verksamhetschef Christina Engsander, 072-146 14 76.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på vårdcentralen Mäster Olof Strängnäs!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-11-08.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga