Academic Work · Publicerad 26 apr 2021

Dina kollegor på NEKTAB besitter ledande expertis inom elnätslösningar och driver utveckling av ett hållbart samhälle. Nu ser de fram emot att välkomna dig som vill tillämpa och utöka dina kunskaper inom anläggningsprojekt. I rollen som biträdande projektledare arbetar du tätt tillsammans med en senior kollega, samtidigt som du får möjlighet att arbeta med frihet under ansvar. Tjänsten är således helt rätt för dig som vill utvecklas som projektledare. Om detta låter som ditt nästa steg i karriären, ser vi fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

NEKTAB är konsultbolaget som levererar helhetslösningar inom elkraft. Med vår samlade kompetens skapar vi smarta och hållbara lösningar för framtidens elnät. NEKTAB är medarbetarägt och vi sätter stort värde på både utveckling och välmående. Vår starka värdegrund tillsammans med våra medarbetares driv och optimism gör oss till en attraktiv arbetsgivare med hög medarbetarnöjdhet. Detta resulterar i god kvalitet och goda kundrelationer.

Som biträdande projektledare har du en central roll i projekten och samarbetar tätt tillsammans med ansvarig projektledare. Denne kommer att delegera arbetsuppgifter som är prioriterade så som planering och uppföljning av projektering med avseende på tid, ekonomi, miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Du kommer även få möjlighet att arbeta med riskbedömningar, budget- och prognosarbete med mera. Du kommer tillsammans med ansvarig projektledare arbeta efter satta mål- och tidsplaner för att driva projekten framåt på ett kvalitativt sätt.

Du erbjuds
  • En roll med stor variation i arbetsuppgifter, du kan förvänta dig alltifrån administrativa ansvar till upphandling av projektens entreprenader.
  • En långsiktig tjänst där du samlar meriterande erfarenhet inom anläggningsprojekt och får samarbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Ta fram beslutsunderlag.

Driva projektmöten, byggmöten och teknikmöten.

Ansvara för arbetsmiljö och miljö i projekt där det ingår att vara Bas-P för projekterings- och upphandlingsfasen.

Hantera risker i projekten.

Arbeta med budget, tidplan och planering av projektarbetet.

Vi söker dig som

Har relevant teknisk examen på högskole- eller universitetsnivå.

Har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används dagligen.

Har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet av infrastruktur-, samhällsbyggnad- eller anläggningsprojekt. Vidare har du genom arbetslivserfarenhet arbetat med hel eller delleveranser inom luftlednings- eller kabelprojekt med spänningsnivå om minst 130kV.

Har arbetslivserfarenhet av projektledning med tydligt ansvar för budget och tidplan. Vidare har du hanterat förhandlingar och/eller tillämpat entreprenadjuridik samt ansvarat för arbetsmiljö, miljö och kvalitet.

Har utbildning inom entreprenadjuridik (t.e.x. AB 04, ABT 06 eller AMA).

Vi anser det meriterande, men inget krav, om du

Har genomgått ESA 14 eller 19 Fackkunnig och/eller Bas-P och Bas-U kurs under de senaste åren.

Som person är du:

Initiativtagande

Kommunikativ

Resultatorienterad

Övrig information
  • Start: Snarast möjligt, senast 1/7/2021.
  • Omfattning: heltid, omfattningen kan emellertid variera både upp och ned beroende på belastning i projekten. Uppdraget förväntas pågå till 2023-06-30, med chans till både förlängning och direktrekrytering till NEKTAB, förutsatt att samtliga parter är nöjda.
  • Placering: Sundbyberg, med möjlighet att arbeta hemifrån.
  • Timbaserad månadslön.
Uppdraget kräver en registerkontroll och säkerhetsprövning då du kommer hantera sekretessbelagd information i rollen.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NEKTABs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga