Academic Work · Publicerad 30 apr 2021

Vi söker dig med ett tekniskt intresse och som vill utvecklas inom anläggningsprojekt. I rollen som projektingenjör kommer du att arbeta tillsammans med en senior kollega och få möjlighet att nyttja din initiativtagande förmåga, då du erbjuds mycket frihet under ansvar. Dina kollegor på NEKTAB besitter ledande expertis inom elnätslösningar och driver utveckling av ett hållbart samhälle. Nu ser de fram emot att välkomna dig i rollen som projektingenjör inom anläggningsprojekt, sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

NEKTAB är konsultbolaget som levererar helhetslösningar inom elkraft. Med vår samlade kompetens skapar vi smarta och hållbara lösningar för framtidens elnät. NEKTAB är medarbetarägt och vi sätter stort värde på både utveckling och välmående. Vår starka värdegrund tillsammans med våra medarbetares driv och optimism gör oss till en attraktiv arbetsgivare med hög medarbetarnöjdhet. Detta resulterar i god kvalitet och goda kundrelationer.

I rollen som projektingenjör kommer du att tilldelas delansvar inom projekt av en projektledare. Vidare kommer du att vara dennes högra hand och avlasta i högt och lågt inom projekten. De ansvar du tilldelas leder, styr och följer du upp med fokus på resultat och kvalitet i hela kedjan. I rollen kommer du arbeta med såväl tidplaner, riskhantering, administration och medverka på möten.

Du erbjuds

En långsiktig tjänst och möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompententa kollegor som kommer ge dig meriterande erfarenhet inom anläggningsprojekt.

Möjlighet att arbeta med frihet under ansvar och ha breda ansvarsområden, vilka kan vara alltifrån administrativa som projektekonomiska som kvalitetssäkrande.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Medverka på möten, samt föra mötesprotokoll och skapa mötesbokningar

Administrera riskhantering i projekt

Sammanställa och rapportera projektstatus avseende tidplan, resultat och kalkyl

Arbeta med projektekonomiska frågor

Vi söker dig som

Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift, då båda språk används dagligen.

Har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet av projektarbete (med projektstyrningsmodeller så som PPS, PROPS etc) inom infrastruktur/samhällsbyggnad/industri/anläggning. I tidigare roller har du arbetat med ekonomifrågor, riskhantering och/eller dokumentationshantering inom projekt.

Har högskole- eller universitetsexamen med teknisk riktning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi anser det som meriterande men inget krav om du:

Har genomgått ESA 14 Instruerad person, ESA 19 Instruerad eller ESA Fackkunnig.

Har utbildning inom projektledningsmetodik, t.ex. IPMA, PPS eller liknande och/eller inom entreprenadjuridik

Har erfarenhet av elbranschen/energibranschen.

Som person är du:

Kommunikativ

Initiativtagande

Strukturerad

Övrig information

Timbaserad månadslön

Uppdraget kräver en registerkontroll och säkerhetsprövning då du kommer hantera sekretessbelagd information i rollen
  • Start: omgående, senast 2021-08-01.
  • Omfattning: heltid tom 2022-08-31 med goda chanser att bli förlängd och direktrekryterad till NEKTAB, under förutsättningen att samtliga parter är nöjda med samarbetet.
  • Placering: Hemmajobb förekommer med anledning av rådande situation avseende COVID19. Du kan annars förvänta dig arbete från kontor i Sundbyberg eller Sundsvall.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NEKTABs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga