Ahlsell Sverige AB · Publicerad 24 nov 2021

Butikschef till Ahlsell i Spånga! Detta är en fantastisk chans att få utveckla en stabil butik med potential till tillväxt! Ahlsell är en helhetsleverantör till proffshantverkaren och erbjuder det senaste och bästa produkterna inom områdena VS, El, Kyl, Verktyg & Maskiner, Personlig skyddsutrustning, Ventilation och Byggplåt.

Vill du arbeta med B2B försäljning, konceptutveckling och ledarskap i branschens ledande bolag? Ahlsell söker en säljfokuserad och framgångsdriven ledare som med sitt engagemang och coachande sätt utvecklar vår personal, butiken, arbetsmiljön, samt samarbetet med våra leverantörer och relationen till våra kunder.

Våra kunder är proffs som bygger, installerar och underhåller. Tillsammans med dem löser du och dina medarbetare dagliga utmaningar. Vår uppgift är att göra deras vardag enklare och vår kunskap gör det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Vi erbjuder

Ahlsell är en trygg arbetsgivare, som främjar utveckling, mångfald, öppenhet, samt ett långsiktigt och ansvarsfullt agerande. Våra värderingar - Ansvar, Öppenhet och Enkelhet - vägleder oss i vardagen. Som Butikschef har du stöd i andra ledare, HR och kollegor. Här är medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar!

Ditt erbjudande till kund består av ett enormt stort och heltäckande utbud av produkter och lösningar. Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Vill du bli en del av Sveriges största och bästa säljorganisation och är du redo för att driva en stor, välrenommerad och framgångsrik butik?

Om rollen

Som Butikschef på hos Ahlsell i Spånga har du ett övergripande ansvar för butikens lönsamhet, samt för ett team om 5 kunniga och driftiga butikssäljare. Vi ser gärna att du bor inom regionen i norra Stockholm, såsom i Sundbyberg, Sollentuna, Solna, Bromma, Järfälla, Hässelby eller Kista. Tjänsten innebär även leverantörskontakter och andra personal- och kundutvecklande aktiviteter. I vardagen handlar din roll bland annat om att:
 • Coacha och leda dina medarbetare
 • Föredömligt främja och inspirera för en trivsam arbetsplats
 • Butiken är rätt bemannad
 • Erbjuda rätt service och sortiment i butik
 • Underhålla och utveckla våra leverantörssamarbeten
 • I samarbete med våra leverantörer, ansvara för minimässor för våra kunder
 • Skapa förutsättningar för dina medarbetare att leverera bästa tänkbara service
 • Samverka med övriga butikschefer inom region Stockholm
 • Registrera, analysera och rapportera försäljningssiffror
 • Leda och fördela arbetet så att butiken blir effektiv, säker, lönsam och välkomnande
 • Bygga nätverk högt upp i värdekedjan och stärka relationerna med våra kunder
 • Skapa och utveckla en säljkultur i världsklass!
Om dig
Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap och utveckling av butik, samt som lyckats skapa tillväxt och lönsamhet. Det är ett stort plus om du har en bakgrund från branschen; proffskunder och merchandise. Du har ett starkt engagemang och en positiv attityd som smittar av sig. Du är prestigelös, inspirerande, omtänksam och i alla lägen ett föredöme. För att lyckas är det viktigt att du tar ansvar för ditt uppdrag, är tydlig, kommunikativ och öppensinnad, samt gillar att samarbeta och att ha kul på jobbet.

Du har tidigare ledarerfarenhet med starkt renommé och självklart är det meriterande är om du har bransch- eller produktkunskap, samt erfarenhet av nära partnersamarbeten med leverantörer. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper, ditt ledarskap och de goda resultat du tidigare uppnått.

Placering: Ahlsells butik i Spånga. Adress: Finspångsgatan 52, Spånga

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Vi frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kajsa via sms 0735-21 65 31 eller via mail: kajsa.sanden@salesonly.se. Urval sker löpande och intervjuer genomförs av Kajsa under vecka 48-50. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan med CV och uppskattar om du tar dig tid att svara på ansökningsfrågorna. Varmt välkommen!

Om ahlsell
Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 32 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsell har sedan starten vuxit enormt och är idag marknadsledande, med bibehållen entreprenörsanda, kund- och medarbetarnöjdhet. Hos Ahlsell blir du en del av Sveriges största säljorganisation och arbetar med ett brett utbud av såväl produkter som tjänster. Ahlsell bidrar till att utveckla både branschen och vårt samhälle, för en mer hållbar miljö, infrastruktur och ekonomi. Medarbetarengagemang är viktigt och genomsyrar allt; i dagliga rutiner och mer långsiktiga strategier, vilket leder till högt engagemang, samt stolthet över det vi gör och vårt företag.

Sökord: Butikschef, Säljchef, Säljledare, Försäljningschef, "Sales Manager", Ledare, Proffsbutik, proffssäljare, Ahlsell, #ahlsell El, VS, VVS, Bygg, Ventilation, Fastighetsprodukter, Proffshantverkare, Salesonly, Säljjobb, Säljtjänst, Spånga, Varuhuschef, butikssäljare, Enhetschef, regionchef
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
31 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga