Centric IT Solutions Sweden AB · Publicerad 3 okt

Med anledning av att vi är i fullt arbete med att skapa ett nordiskt Shared Service Center växer vår ekonomiavdelning och vi söker nu en Redovisningsekonom till vår grupp. Hos oss passar du som uppskattar prestigelöshet, hjälpsamhet och arbetsglädje. Vi är en härlig grupp som hjälps åt och driver gemensamt vårt arbete framåt.

I rollen som redovisningsekonom kommer du arbeta brett och ansvara för ca 3-4 bolag inom Centric Bemanning, både för Sverige och Norge. Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som hör till redovisning av bolaget i sin helhet. Med anledning av att vi skapar ett Shared Service Center byter vi också system till IFS, samt sätter nya processer och rutiner och du får vara med på denna spännande resa

I din roll förekommer bland annat följande uppgifter:

Kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, löpande bokföring, administration av skatt och moms, Månadsbokslut. Delaktighet i systembyte, Delaktighet i process- och rutinarbete, diverse Ad-hoc uppgifter på begäran av organisationen. m.m.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi och ca 3-5 års erfarenhet av redovisning, antingen som redovisningskonsult eller redovisningsekonom i mindre/medelstort bolag. Du tycker om det breda arbetet med ekonomi är självgående i månadsbokslut. Meriterande är om du har erfarenhet av IFS. Vi ser gärna att du tycker att det är roligt med systembyte. Om du inte har arbetat med norska redovisningsregler tidigare så får du lära dig det. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbete med Valegro. Ansvarig rekryterare är Erika Klatzkow, tel. 0704-121950. Mailadress: erika.klatzkow@valegro.se. Tveka inte att skicka din ansökan snarast då vi jobbar löpande med denna rekrytering.

Valegro är ett nischat konsult och rekryteringsföretag inom ekonomi, finans och lön.

Valegro är ett expertbolag som drivs av engagerade och passionerade medarbetare med mer än 18 års erfarenhet från branschen. Vi har alltid våra kunder och kandidater i fokus. Vi tänker tillgänglighet, professionalism och engagemang i vår vardag. Det som driver oss är glädjen i att kunna lösa våra kunders behov och att hjälpa våra kandidater till rätt arbete.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen. Vi sitter i moderna lokaler centralt i Sundbyberg.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie. Läs mer om oss på www.centric.eu.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom