Hydac AB · Publicerad Idag 00:00

Hydac fortsätter att framgångsrikt växa i Sverige och behöver nu förstärka organisationen med ytterligare en Systemkonstruktör för våra system

Systemkonstruktör

Med placering i vårt huvudkontor i Spånga kommer du att konstruera skräddarsydda hydrauliksystem (hydraulaggregat och ventilblock), du kommer också att ha en betydande roll i vårt HPU team för att säkerställa funktion och kvalitet av slutprodukt till kund.

Som systemkonstruktör kommer du ha ett både omväxlande och spännande arbete med en intressant blandning av teknik, hydraulik och problemlösning. Arbetsuppgifterna som systemkonstruktör innebär både utmaningar och utveckling då du i vårt team kommer ha stora möjligheter till att kunna påverka både din och vår utveckling av hydrauliksystem.

Du kommer ha ett nära samarbete med vår försäljning och vår produktion för att utveckla produktionseffektiva och funktionsoptimala system. Tillsammans med hela HPU teamet jobbar du även kontinuerligt med den ständiga förbättringsprocessen.

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll vill vi att du har flerårig utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande teknisk arbetslivserfarenhet samt kunskaper inom hydraulik.

Som person är du målmedveten med en förmåga att planera och ta ansvar för din egen verksamhet och dina egna aktiviteter. Du är strukturerad, noggrann och ordningssam, du ser möjligheter till att förbättra och förenkla processer. Positiv, entusiastisk, lättsam och samarbetsvillig är andra nyckelord som stämmer in på dig.

Hydac är ett internationellt verksamt företag och goda kunskaper i både svenska och engelska erfordras därför. Kunskaper i tyska är meriterande, men inget krav.

Din ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. I och med att vi löpande värderar de ansökningar vi får in och tillsätter befattningen så snart vi hittat rätt person, vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Skicka in din ansökan senast den 31 oktober 2017.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Brundell, HR, på asa.brundell@hydac.se.

Om oss

Hydac är ett familjeägt företag som utvecklar, tillverkat och säljer komponenter och system för hydraulik, filtrering, smörjning samt kylning till en rad olika branscher och applikationer; både mobila och stationära.

Som en av världens absolut ledande leverantörer av hydraulikkomponenter och hydrauliksystem är vi idag global verkande med mer än 9000 anställda, har ett femtiotal egna dotterbolag på de viktigaste marknaderna samt distributörer och partners i de flesta länder. För att kunna ge bästa leveranssäkerhet och kundservice lokalt har vi även eget lager och produktion av system (HPU) i Sverige med drygt 50 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Spånga.

Se även vår hemsida för mer information hydac.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Inga fler liknande jobb tillgängliga