Konfidentiell · Publicerad 9 feb

Just nu söker vi dig som är en utvecklingsinriktad och driven Finansekonom som vill gå ut på ett 6 månaders långt konsultuppdrag hos vår kund. Under tiden som Finansansvarig går på föräldraledighet kommer du att axla ansvaret för finansfrågor inom företaget, vilket delvis innefattar månatliga finansrapporter, upplåning, hantering av pantbrev, räntesäkring, likviditetsplanering och mer därtill.

Vi vill förtydliga att detta gäller ett konsultuppdrag med omgående start hos vår kund.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en examen i ekonomi eller motsvarande. Du har cirka 3-5 års erfarenhet av liknande arbete från bank-, finans- eller fastighetsbranschen, särskilt kopplat till kapitalanskaffning och ränteriskhantering. Då du står ensam i din roll som Finansansvarig är det av vikt att du känner dig trygg i din kompetens och tar stort ansvar för både kvalitet och leverans. En god förmåga att planera och strukturera upp ditt arbete är av stor vikt, likväl som vi värderar din fallenhet för gott samarbete och god kommunikation. Du har mycket goda kunskaper i Excel, samt har en god grundkunskap och förståelse för IT-baserade affärssystem.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning.
För att trivas som konsult på Clarify tycker du om att utvecklas, utmanas och är nyfiken. Du brinner för ditt jobb och visar därför ett stort engagemang i det du tar dig för. Genom din erfarenhet kan du på ett effektivt sätt sätta dig in i nya situationer. En förutsättning för denna roll är att du har en god analytisk och pedagogisk förmåga.

Om Clarify
Vårt genuina intresse är människor och vår drivkraft är att skapa framgång för individer och därmed också för våra kunder. Genom ett framgångsrikt och på ett engagerat sätt matchar vi rätt person på rätt plats. Clarify är ett konsultbolag som är specialiserat på att hyra ut, rekrytera och utveckla chefer och medarbetare. Via vår historia som startade redan på 80-talet har vi inom Clarify byggt upp en gedigen kompetens och förmåga att lösa utmanande och komplexa rekryterings- och konsultuppdrag.

Att arbeta som konsult hos oss på Clarify
Som konsult hos oss på Clarify får du mer uppskattning än du någonsin erfarit. Via vårt unika koncept Clarify Potential och ”The Clarify Way”, kommer vi att ta en aktiv roll i din professionella utveckling där vi erbjuder löpande stöttning och coaching. Självklart erbjuder vi även marknadsmässiga villkor, konsultträffar med olika teman och framförallt spännande uppdrag.

Bli en del av Clarify och skapa din framtid tillsammans med oss!
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som konsult på Clarify, kontakta gärna ansvarig konsultchef Caroline Poltoft 070-775 99 03, eller Ida Hedblom 0720-23 99 07. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
9 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga