SJR · Publicerad 7 okt 2021

SJR söker nu en administratör i en bred roll kring hantering av vår kunds finansieringsavtal. Kunden är ett internationellt finansbolag inom bilfinansiering med stora fina lokaler i kontoret i Rissne.

Tjänsten är ett konsultuppdrag tom 31 aug 2022, men stor chans till förlängning.

Arbetsuppgifter


I rollen som kontraktsadministratör blir du en del av ett samansvetsat team om 9 personer och du kommer att arbeta brett med hantering av finansieringsavtal, vilket bla innefattar;
  • Validering och aktivering av finansieringsavtal (Avbetalning & Leasingkontrakt)
  • Hantering av kompletteringar gentemot återförsäljare och kunder för inkomna finansieringsavtal
  • Adressuppdateringar samt kontroller och kontakter mot Transportstyrelsen
  • Hantering av Autogiro gentemot slutkunder
  • Kontakter med återförsäljare
  • Indexering av inkomna finansieringsavtal
Vem är du?


Vi söker dig som har en stark administrativ ådra och som trivs i en administrativ roll som ställer höga krav på nogrannhet och struktur. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom administration och som person är du nyfiken och vill gärna lära dig nya saker och system.

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga