SJR · Publicerad 27 jan 2021

Vi på SJR söker nu en ekonomiassistent som har jobbat med kundreskontra i ca ett år, är trygg i in och utbetalningar samt avstämningar. Konsultuppdraget är mellan 2021-03-2021-12.

Arbetsuppgifter;

Du kommer att sitta tillsammans med övriga ekonomiavdelning och jobba självständigt med kundreskontra. Du kommer b.la att jobba med;
  • Inbetalningar
  • Utbetalningar
  • Avstämningar av balanskonto, bank och anläggningsregister
I tjänsten ingår även att vara behjälplig vid bokslut och vara stöttande kring ekonomin mot kundservice och skadeavdelningen.

Vem söker vi;

Vi söker dig som minst har en gymnasieutbildning inom ekonomi och har jobbat med ovanstående arbetsuppgifter ca 1 år. Du har lätt för att sätta dig in i system och har du tidigare jobbat i SAP eller med ekonomi på ett försäkringsbolag är det en merit men inget krav. Du ska vara flytande i tal och skrift i engelska och svenska då koncernspråket är på engelska men kunderna är svenska.

För att trivas i rollen och att jobba i en liten grupp behöver du vara flexibel och prestigelös, jobba självständigt samtidigt som du är serviceinriktad och hjälpsam. Du sprider härlig energi omkring dig, jobbar strukturerat och är pålitlig.

Visst låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-02-28.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Ekonomiassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga