Smile Tandvård · Publicerad 12 nov

Gillar du att få vara involverad, arbeta i en tillväxorganisation med högt i tak och nära till beslut, då är vi på Smile helt rätt för dig! Vi söker nu en HR Business Partner till vårt drivna HR-team i Stockholm. Ett HR-team där vi alla hjälps åt, arbetar hårt och skrattar mycket tillsammans. Som HR Business Partner stödjer du våra chefer och agerar bollplank i alla HR processer samt arbetar nära verksamheten med två av våra fem regioner, region öst och region väst. Du rapporterar direkt till HR-chefen och är placerad på Smiles fina nyrenoverade huvudkontor i Sundbyberg.

Som en del i din roll fokuserar du även på något specialistområde inom HR, där du utvecklar området och inspirerar övriga i HR-teamet.

Ett urval av dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som HR Business Partner arbetar du brett inom samtliga av HR-områdets delar. Inom Smile har HR en självklar plats och du har stora möjligheter att vara med och utveckla hur HR-arbetet bedrivs såväl operativt som strategiskt.
  • Du är närvarande i verksamheten och stöttar cirka 15 kliniker på plats i våra två regioner, region öst och region väst, varmed du reser cirka 1-3 dagar/månad
  • Du stöttar och coachar chefer och medarbetare och arbetar brett med rekrytering, arbetsrätt och fackliga förhandlingar, arbetsmiljö, lön och ersättning
  • Du bidrar med kvalificerat stöd till organisationen i kompetensutveckling, avveckling, rehabilitering samt tolkning och tillämpning av lagar, avtal och policys
  • Du är med och driver HR:s förändringsarbete där du självständigt ansvarar för och driver prioriterade projekt
  • Du bidrar aktivt till att utveckla och förbättra HR processer
  • Du är med och vidareutvecklar Smiles HR-system
Din profil
Vi tror att du har en personalvetarexamen samt har bred erfarenhet från HR-området. Du har cirka fyra till fem års erfarenhet från en roll som HR Business Partner, HR generalist eller HR Specialist och är van att stötta chefer och organisationer i alla HR processer. Du har högt driv och får saker att hända genom din nyfikenhet, lösningsfokus och målmedvetenhet. Du känner dig trygg i din roll som bollplank och HR stöd i organisationen. Du talar och skriver svenska flytande och har mycket goda kunskaper i engelska då internationella kontaktytor förekommer.

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du är utåtriktad, lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Vidare är du ansvarstagande, driven och har förmågan att arbeta i ett högt tempo. Då vi växer förutsätter vi att du har erfarenhet av att initiera, driva och förankra förändringsprocesser och trivs med att driva ett affärsnära HR-arbete i ett högt tempo i en föränderlig organisation under en kraftig tillväxtfas. Som person är du också positiv och har nära till skratt, då kommer du att passa in i vårt team!

Vad vi erbjuder dig

Du erbjuds möjligheten att utifrån ett verksamhetsnära och värdeskapande HR Business Partner-roll vara med och skapa Sveriges bästa tandvård och utveckla Smile som företag. Du har en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

Smile kommer att fortsätta växa offensivt de kommande åren och du erbjuds en möjlighet att vara en del av Colosseum Dental Group, en stor europeisk tandvårdskedja med verksamhet i sju länder. Visar du framfötterna och levererar finns det alla möjligheter för dig att växa inom företaget.

Vilka är vi?

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group som är en snabbt växande pan-europeisk tandvårdskedja som finns i 7 länder runt om i Europa. Tillsammans med duktiga och engagerade medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar Smile med Wise Professionals. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss, rekryteringskonsult Jakob Törnell på jakob.tonell@wise.se eller 073- 521 65 58 eller rekryteringskonsult Martin Jerrskog martin.jersskog@wise.se 076 - 000 18 88 Ansökan skickas via wise.se.

Välkommen in med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga