Sundbybergs kommun · Publicerad 12 feb

Sundbybergs stad sjuder av framåtanda. Det är högt i tak, nära till beslut och fritt fram att komma med nya idéer. Som anställd på Projektenheten arbetar man över enhetsgränserna, med entreprenörer, byggherrar och konsulter. Vi söker nu en projektansvarig för genomförande av stadsutvecklingsprojektet Hallonbergen/Ör.

Arbetsuppgifter

Som projektansvarig har du det övergripande ansvaret för genomförande av investeringar på allmän platsmark. Genomförandeskedet sträcker sig från färdig förstudie till överlämnad anläggning. Projektansvarig ansvarar för resurssättning, ekonomi, tid, kvalité och arbetsmiljö. Ansvaret inkluderar också att givna lagar, regelverk, stadens styrdokument och rutiner följs. Att bemanna projektorganisationen samt delegera roller och ansvar ingår i rollen och du har i ditt team byggledare, byggprojektledare, projektingenjör och produktionsplanerare. Du rapporterar till styrgrupp och till chef projektenheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom bygg-/anläggningsteknik eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet av kvalificerat arbete inom bygg- och anläggningsprojekt är en förutsättning. Du är självgående, prestigelös, uthållig och har god förmåga att samarbeta med kollegor och samarbetspartners. Du vågar även be om hjälp när det behövs och har ett stort engagemang för dina projekt.
Mer information om tjänsten lämnas av Projektchef Per Dunberg tfn 08-706 80 16

Om Sundbybergs stad

Vi har en av Sveriges kraftigaste befolkningstillväxt och högsta bostadsbyggande. Staden innehåller attraktiva miljöer för boende, besökare och företag, en väl fungerande infrastruktur och ett rikt kulturliv. Hos oss får du flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag och en stor möjlighet att påverka stadsutvecklingen i staden.
Projektenheten präglas av en samarbetskultur där vi tillsammans arbetar prestigelöst mot att alla ska kunna nå sina mål. Vi är en mycket engagerad enhet som värnar högt att vi ska trivas tillsammans och ha kul på jobbet.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga