Swedbank Finans · Publicerad 31 okt

Vill du jobba brett med kundtjänst för Swedbank Finans företagskunder där förstklassig service är i fokus? Sök redan idag!

Vill du utvecklas inom kundservice och arbeta i ett tight team med härliga kollegor? Vill du lära dig mer inom bank och finans? Trivs du med att jobba med service och att sätta kunden i centrum? Perfekt! Nu har du chansen att få kombinera detta på Swedbank Finans i Stockholm som söker en ny medarbetare till sin kundtjänst. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som kundtjänstmedarbetare på Swedbank Finans kommer du att ha en viktig roll hos en av Sveriges storbanker. Här kommer du att får verka i ett högt tempo och vara i en lärorik och utvecklande miljö. Du kommer få en grundlig upplärning och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete och ingår i ett välfungerande kundtjänstteam om 10 personer där hjälpen alltid finns nära till hands.

Swedbank Finans erbjuder heltäckande leasinglösningar för företag över hela Sverige där du kommer ha en central roll för att ge den bästa servicen och arbeta aktivt med att skapa nöjda kunder. Swedbank Finans har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna - enkel, öppen och omtänksam.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som medarbetare på Swedbank Finans kundtjänst kommer du att:
  • Besvara inkommande samtal och mejl från företagskunder
  • Ge support åt kunder i alla leasingrelaterande frågor rörande exempelvis drivmedelskort, försäkringar, förmåner, hyrbilar
  • Enklare administration kring ärenden
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med kontorstider måndag till fredag. Tänkt start är omgående och uppdraget förväntas pågå till 31 mars 2019, med möjlighet till förlängning. Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

VEM ÄR DU?

För att du ska trivas i rollen på Swedbank Finans tror vi att du:
  • Har tidigare erfarenhet av kundtjänst och administration
  • Drivs av att leverera service i världsklass
  • Har ett intresse för finans/leasing eller bilar
  • Ser långsiktigt på denna tjänst
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga