Sweden Green Building Council · Publicerad 22 sept

Är du ansvarstagande, självgående samt har tidigare arbetat som chef? Brinner du lite extra för miljöfrågor? Då kan du vara den vi söker! För Sweden Green Building Councils räkning söker vi nu en vikarierande utbildningschef till utbildningsavdelningen på företaget. Du kommer leda personalgruppen i det dagliga arbetet och ansvara för att sälja, utveckla och kvalitetssäkra de utbildningar som erbjuds. Tjänsten är placerad i Sweden Green Building Councils fräscha lokaler i Sundbyberg.

Uppdraget, som är på konsultbasis, planeras pågå under 5 månader, med start i oktober. Du kommer arbeta heltid som konsult via Poolia. Möjlighet till eventuell förlängning finns.

Arbetsuppgifter
  • Planering och koordinering av kurser
  • Kvalitetssäkring av kurser
  • Vidareutveckling av övergripande utbildningsstrategi
  • Projektleda kursutveckling
  • försäljning och koordinering av företagsförlagda kurser
Exempel på återkommande arbetsmoment du är delaktig i:
  • Inspelning och redigering av Onlineutbildningar
  • Utbildningskommittémöten
  • Budgetar, uppföljning och prognosarbete
  • Inköp av externa tjänster (ex. utbildningskonsult)
Utöver kontakten med den egna avdelningen samverkar utbildningschefen med verksamhetsområdescheferna för Miljöbyggnad, Greenbuilding, BREEAM, LEED, Citylab och Hållbar infrastruktur.

Utbildning/erfarenhet

Du har varit chef i någon tidigare roll och har du bakgrund inom utbildningsverksamhet eller fastighetsbranschen är detta mycket meriterande. Vidare har du en känsla för vad som behöver utvecklas och har en god känsla för kundkontakt. Du har god samarbetsförmåga med dina kollegor och är duktig på att skapa goda relationer. Du talar och skriver svenska flytande samt har goda kunskaper i engelska. Som person är du ansvarsfull och förtroendegivande. Tidigare erfarenhet av företagets certifieringssystem, Miljöbyggnad, BREEAM, LEED eller Greenbuilding är meriterande.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sweden Green Building Council är en ideell förening som utvecklar miljö- och hållbarhetsarbete inom Svenska bygg- och fastighetsbranschen. De tillhandahåller certifieringssystem, utbildar experter och påverkar beslutsfattare för att minska byggnaders miljöpåverkan. De närmast kommande åren fortsätter verksamheten att växa och vi väntar oss en stark expansion i antalet medlemmar, certifierade byggnader och aktiviteter. Bland våra medlemsföretag finns de flesta stora byggherrar, arkitektföretag och tekniska konsulter representerade och vi är medlemmar i World Green Building Council som har medlemmar i länder över hela världen.
+ Läs mer om företaget