Wise Professionals · Publicerad 23 sept

Till vår kund söker vi en lönekonsult. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående och 6 månader framåt. Efter konsultuppdraget finns det sedan goda möjligheter till anställning direkt hos vår kund.


Ditt uppdrag


Vår kund är verksamma inom outsourcing branschen och till deras löneteam söker vi nu efter en lönekonsult. Du kommer att tillhöra en organisation på cirka 50 personer och kontoret ligger i Sundbyberg. I ditt arbete kommer du att arbeta med hela lönekedjan och arbetet sker i SAP. Du säkerställer att arbetet görs korrekt och håller en hög servicenivån gentemot dina kunder. I din roll kommer du att ha mycket kundkontakt, främst över telefon. Här finns även möjligheter att vara delaktig i pågående projekt inom organisationen.


Din bakgrund


Vi söker dig som har en utbildning inom löneområdet och har några års erfarenhet från självständigt lönearbete. Du har god kunskap in om SAP och kunskap inom arbetsrättsligalagar- och regler. Vi ser även att du har god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du trivs i roller där du har mycket kundkontakt och du har en hög servicenivå på ditt arbete. Du kan prioritera och strukturera ditt arbete även under stressiga perioder. Du arbetar proaktivt och har en förmåga att analysera och lösa problem.


När du blir en av oss


Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.


Om du vill veta mer


Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ulrika Franzén Körlof (ulrika.franzen-korlof@wise.se, 070-716 83 94) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga