Xylem Inc · Publicerad 21 sept

På Xylem arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder, på 6 kontinenter. Xylem hade 2015 en omsättning på 3,7 miljarder dollar.

VVS Säljare

Vi är ett av världens ledande bolag inom vattenförsörjning, och Sveriges ledande pumpföretag och söker nu ny säljkraft till Region Mitt. Som Xylems nya utesäljare inom VVS kommer du att ansvara för direkt och indirekt försäljning av Xylems produkter inom ditt säljområde och rapporterar till Regionchefen för region Mitt. Din placeringsort är helst Sundbyberg.
Du kommer att bearbeta de stora konsult- och grossistföretagen och större VVS installatörer där du via kundbesök och demodagar skall bidra till ökad försäljning. Du kommer även att medverka på mässor med VVS anknytning. I ditt ansvar ligger även att utbilda och ge professionell rådgivning åt ovanstående kundgrupper. Till din hjälp har du bl.a. kompetenta Service- och Säljsupport organisationer samt en marknadsavdelning.
Detta är en ypperlig chans att få representera ett världsledande företag i sin bransch. Xylem erbjuder ett attraktivt anställningspaket med fast lön, tjänstebil och en gedigen introduktion.Vi satsar på våra anställda och kan erbjuda rätt person utveckling både nationellt och internationellt inom koncernen.

Erfarenhet, utbildning och person
För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du i dina tidigare roller har arbetat med en kombination av teknik och försäljning där ditt affärsmannaskap har varit avgörande för din framgång. Har du kunskap från VVS-branschen är det starkt meriterande men inget krav.

Vi vill att du har en gymnasieexamen och minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet alternativt en högskoleexamen med minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort är en förutsättning för rollen.

Vi söker dig som är självgående och strukturerad. Du är engagerad och har en uttalad framåtanda samt tar ansvar för ditt arbete. Som person är du social och öppen och har lätt för att skapa goda relationer.

Låter det intressant?

Har du frågor är du välkommen att kontakta Patrik Berglund, Regionchef Mitt & Norr, tfn 08 - 475 6389 eller Karin Kyyrä, HR, 08-475 69 66.. Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2017-10-31. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Xylem arbetar 13 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2012 en omsättning på 3,8 miljarder dollar. Läs mer på www.xyleminc.com/jobbahososs

Vi erbjuder dig en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma arbetskollegor. Gå med i Xylem IF och träna eller tävla med oss i simning, fotboll, löpning, skidåkning och andra sporter. Gå med i konstföreningen och var med i konstutlottning, ställ ut egna alster eller häng med på teater. Du kan även åka på volontärresor med Xylem Watermark, vårt företagsprogram för samhällsinsatser www.xylemwatermark.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga