AFRY · Publicerad 26 mars 2021

Har du nyligt tagit examen inom maskin, energi eller annan närliggande utbildning och vill utvecklas vidare i en roll som Rör- och anläggningskonstruktör? AFRY ser till dig som individ och kommer att skräddarsy din onboarding process i form av mentorskap, utbildning och praktik.

På AFRY är utvecklingsmöjligheterna goda och framåt kommer du kunna rikta in dig inom det området du vill gå mot, exempelvis projektledare, specialist eller chef.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för AFRYs räkning en Rörkonstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under tolv månader. Intentionen är att du ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med olika delar inom rör- och anläggningskonstruktion, såsom beräkning och konstruktion av rör och upphängningar, planering av anläggningslayouter och detaljkonstruktion av rördelar och tryckkärl i AFRYs olika uppdrag.

Uppdragen som du arbetar i kommer vara både inhouse och ute hos kund. Planen för tjänsten är att du internt hos AFRY kommer få en gedigen utbildning för att kunna jobba i uppdragen. Expertisen i Sundsvall är eftertraktad och jobbmöjligheterna är många för den med erfarenhet inom området.

Vi söker dig som

Som har en yrkes-, högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskin, energi eller annan närliggande utbildning och nu vill utvecklas och lära dig mer inom rör och anläggning. Vi ser att du har koll på CAD-miljöer. Exempel på CAD program som AFRY använder sig av: CadMatic, E3D, Plant 3D och AutoCAD.
Du har B-körkort och hanterar det svenska och engelska språket i tal och skrift då det krävs i dialog med AFRYs kunder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AFRY.
Du är en person som är driven och vill utvecklas. Du vill tillsammans med dina kollegor hitta lösningsfokuserade förslag och arbeta i nära samarbete med kund.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 maj 2021
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga