Academic Work · Publicerad 16 apr 2021

Är du systemutvecklare med ett sinne för detaljer som vill vara med på en spännande resa och utveckla Telias DevOps-team? Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom systemutveckling, är nyfiken som person och har en stark problemlösningsförmåga. Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan redan idag - Home to your next big opportunity!

Information om uppdraget

Telia är ett av Sveriges ledande Telekomföretag som ständigt arbetar för att privatpersoner och företag enkelt ska kunna kommunicera med varandra på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Du kommer att få arbeta i en föränderlig miljlö som aldrig står still. Hos Telia fokuserar de på dig som vill växa i en kultur där alla är ledare och ansvariga för sin egen och företagets utveckling. People of Telia.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Telia håller just nu på att implementera en storskalig agil leveransmodell (SAFe) med flera utvecklingsteam som ska ansvara för både utveckling, förvaltning och drift.

I rollen som systemutvecklare kommer du tillhöra ett av dessa team inom Unified Services och tillsammans med systemutvecklare, förvaltare, driftpersonal och beställare säkerställa IT-leveranser till telias verksamhet inom både nyutveckling och dagliga drift.

Vi söker dig som
 • Har en universitetsexamen inom data/systemvetenskap eller likvärdig relevant erfarenhet inom området.
 • Har tidigare erfarenhet av backend-utveckling inom java och/ -Eller C#.NET.
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska då det krävs i kommunikation med kollegor och för dokumentation.
Vi ser det som meriterande om du har kommit i kontakt med några av nedan:
 • SAFe och ITIL.
 • Linux, Oracle, MySQL
 • API utveckling
 • Git samt känner till Atlassians verktyg, tex Jira, Bamboo, Bitbucket m.m.
 • Deltagit vid nedbrytning av affärskrav/Epics/Features till Stories.
 • Erfarenhet av Test; enhets- system- och integrationstest,Testautomation.
Vänligen notera ovan erfarenhet tydligt i din ansökan.

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning, där vi söker dig som är systemtekniskt intresserad och nyfiken på att lära dig nya saker. Utöver det söker vi dig som har en god problemlösningsförmåga och ett analytiskt förhållningssätt. Då du kommer arbeta agilt i ditt team ser vi också att du är en självständig lagspelare som alltid sätter leverans och kvalité i första rummet.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid (https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande).
 • Placering: Sundsvall
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och våra önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Processen kommer innehålla tester
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Telia är den nya generationens telekomföretag. Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga