Academic Work · Publicerad 11 okt 2021

Har du ett stort teknikintresse och en kreativ sida som du vill få användning av i ditt arbete? Vill du dessutom kliva in i en roll som kommer utmana och utveckla dig? Då kan du vara rätt person för oss! Vi söker just nu en junior elektronikkonstruktör till navAero i Sundsvall. Skicka in din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

navAero växer och vill nu stärka deras utvecklarteam med en junior elektronikkonstruktör! Vi letar efter dig som vill vara med och konstruera analog och digital hårdvara på deras huvudkontor i Sundsvall där all utveckling och produktion sker. Idag bestå teamet av ca 25 personer med alla aspekter av NavAeros produkter, vilket inkluderar allt från systemdesign, mekanisk utformning, hållfasthetsberäkning, utveckling av elektronik, programmering, dokumentation och certifiering.

Du erbjuds

Upplärning och stöttning av seniora kollegor

Ett utvecklande arbete i en spännande branch

En plats i ett härligt arbetsteam präglat av bra samarbete och många kontaktytor

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos navAero.

Arbetsuppgifter

Som elektronikkonstruktör kommer du att tillhöra utvecklingsteamet som idag består av 5 personer. Du kommer att arbeta hårdvarunära med att utveckla och designa elektronik till såväl befintliga som nya produkter hos navAero. Du utvärderar konstruktionen utifrån funktion, kvalitet, pris och tillgänglighet. Du utvecklar elektronikscheman, väljer komponenter och gör mönsterkortslayout. Du kommer ha förmånen att ha kontor och prototypverkstad under samma tak, vilket gör att du kan arbeta väldigt kreativt och praktiskt.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
 • Utveckla och konstruera kretskort, både analogt och digitalt exempelvis kraftomvandlare, interfacekort och modulkort
 • Bygge/lödning av prototyper
 • Design av kablage för kraft och data
 • Framtagning av testutrustning
 • Teknisk dokumentation; ritningar, monterings- och testinstruktioner
Vi söker dig som
 • Har teknisk förståelse från utbildning, erfarenhet eller hobbyprojekt
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift, då båda språken används internt och externt
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstid: Flextid. Möjlighet till att kunna arbeta hemifrån en del av tiden
 • Placering: Sundsvall
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NavAeros önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sedan starten 2003 har navAero gjort en framgångsresa i en nischad bransch och företaget har idag ca 100 flygbolag världen över som kunder. Deras innovativa lösningar består av egenutvecklade EFB-produkter som samlar in, strukturerar och visualiserar flygplansinformation. Bolagets egen utrustning som är installerad på mer än 4 000 flygplan omvandlar kritiska och ickekritiska flygplansdata till viktig information som stödjer piloterna i deras arbete. navAero utvecklar och tillverkar också IFE-utrustning till moderbolaget.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga