AkzoNobel · Publicerad 19 okt

Surface Chemistry, enaffärsenhet inom AkzoNobel, är verksam i 50 länder och har över 1500 anställda. Huvudkontoret ligger i Chicago, IL, USA med regionala huvudkontor i Bridgewater, NJ, USA, Singapore och Stenungsund. Vi är ledande leverantör av specialtensider samt syntetiska och bio-polymeriska tillsatser. Vi tillverkar för en mängd olika användningsområden såsom gruvindustri, oljeutvinning, jordbrukskemikalier, rengöringsmedel och vidhäftnings- och emulgeringsmedel för asfalt.

Stockvik är en av tre produktionsenheter inom AkzoNobel Surface Chemistry EMIEA. Siten är en viktig enhet för produktion av ytaktiva kemikalier inom specialsegmentet. Produktionen sker i ett flertal olika enhetsoperationer såsom hydrering, nitrilering, destillation och quartonisering. Produkuktionsenheten är en del av AkzoNobels site i Stockvik, ett flertal funktioner drivs is samverkan mellan enheterna på siten.

Till vår produktion i Stockvik söker vi nu processoperatörer till våra produktionsenheter.

Tjänsterna är på heltid, med start enligt överenskommelse, och rapporterar till Produktionsledare.

Ansvarsområden
Som Processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för att våra produkter tillverkas säkert, med rätt kvalitet och i rätt tid. Övriga arbetsuppgifter kan vara processanalyser, kontroll av den fysiska statusen av anläggningen, egenkontroller samt utförande av operatörsunderhåll. Genom att proaktivt uppmärksamma avvikelser och utföra förebyggande underhåll, bidrar du till en störningsfri produktion. En del av detta arbete är även att utveckla och skriva instruktioner. Du förväntas även delta aktivt i produktionsplanering och i utvecklandet av process och processutrustning.

Hos oss är det en självklarhet att alla aktivt deltar i det löpande säkerhetsarbetet med exempelvis förbättringsarbeten, dokumentation, skyddsronder och riskanalyser. LEAN, 5S arbetet och BBS är en viktig del av arbetet och har hög prioritet.

Kravprofil
- Gymnasieutbildning inom teknik eller naturvetenskap.

- God PC-vana

- B-körkort

- Goda kunskaper, muntligt och skriftligt, i svenska och engelska.

- Du har gärna erfarenhet av standardiserade arbetsprocessor och ständig förbättring och tycker det är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet.

- Tidigare erfarenhet som processoperatör, datavana med inriktning på styr- och reglerteknik samt kemikunskaper är meriterande.

För att klara av arbetet bra ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, systematisk och trivs med att arbeta i ett team. Alla anställda arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Stor vilja och flexibilitet är andra viktiga hörnstenar för denna tjänst.

Vad kan Akzo Nobel erbjuda dig?
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas - både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition - att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Ytterligare information
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.akzonobel.com. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta HR Servicecenter på telefonnummer: 031-724 21 99

Då vi arbetar med löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsterna kan komma att tillsättas före utsatt sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag är den 31 oktober.

För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Arbetsledare Mats Swensson på tel.nr 073-9888001 eller Maria Näsén, Talent Resourcing Partner på tel.nr 070-556 25 24.

För fackliga frågor kontakta: IF Metall, Ulf Johansson 070-1761945

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.

Glöm inte att följa oss på <AHREF="https://www.linkedin.com/company/akzonobel">LinkedIn</A> och <A HREF="https://www.facebook.com/akzonobelse">Facebook</A> för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga