BE Group Sverige AB · Publicerad 18 okt

Vi erbjuder dig

Ett spännande och omväxlande arbete där du som en del i ett säljteam ansvarar för försäljningen av hela BE:s produktsortiment till kunder inom bygg- och verkstadsindustrin. Du hanterar både nya och etablerade kunder, tar emot förfrågningar, offererar och behandlar order samt bistår med annan kundservice. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Sundsvall där du samarbetar med dina övriga kollegor för bästa resultat och kundnytta. Du rapporterar till vår regionala säljchef.

Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram. Du blir för oss en viktig BE-ambassadör och med gemensamma ansträngningar bevarar vi styrkan i vårt varumärke. Som anställd hos oss får du kontinuerlig utveckling inom ditt område samt möjlighet att ta del av de förmåner som erbjuds. Vi uppmuntrar möjligheterna till att göra ytterligare karriär inom företaget varför vi gärna ser att du har ambitioner att utvecklas hos oss. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Vi tror att du

- har ett genuint intresse och erfarenhet av försäljning mot företag. Det är meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av bygg- och/eller verkstadsindustrin,

- är driven och engagerad samtidigt som du är ansvarstagande och självgående,

- har en hög servicekänsla, är strukturerad, noggrann och har en analytisk förmåga,

- är mål- och resultatorienterad och brinner för att göra bra affärer,

- är van vid att använda affärssystem och andra IT-system som hjälpmedel i ditt arbete,

- behärskar engelska i tal och skrift.

Vill du veta mer?

Vid frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta säljchef Britta Scharin på 060-16 15 13. Facklig representant för Unionen Mona Widholm nås på 011-415 35 88.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på Ansök nu. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är den 23 oktober 2016.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group, ett ledande handels- och servicebolag med ett brett sortiment inom stål, rostfritt stål och aluminium. Vi erbjuder lagerförsäljning, produktionsservice samt direktleveranser från verk till företagskunder inom framförallt bygg- och verkstadsindustrin. BE Group Sverige omsatte 1,84 mdr SEK under 2015 och har ca 280 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.begroup.se.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från BE Group Sverige AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga