Barona Human Resource Services AB · Publicerad Igår 00:00

Vi letar nu efter en teknisk testare till vår kund med säte i Sundsvall!

Om tjänsten

Vår kund har behov av att stärka kompetensen med en teknisk testare specialiserad på automatiserad test och tester mot icke funktionella krav. Uppdraget innebär att du kommer att arbeta med tekniska tester, felsökning och analys i komplexa produktionslika testmiljöer. Uppdraget innebär också att praktiskt arbeta med framtagande av testfall och underhåll av testdata tillsammans med andra testare.

Uppdragets omfattning

Detta är ett konsultuppdrag på heltid (100%) och förväntas starta 2017-12-04 och pågå fram till att börja med 2018-12-31. Arbetet utgår från kundens lokaler i Sundsvall.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet från att ha arbetat som teknisk testare med felsökning och analys
  • Erfarenhet av testautomatisering, prestanda- och kapacitetstester
  • Erfarenhet från att ha arbetat som systemutvecklare
  • Flytande i både tal och skrift i svenska
Dina personliga egenskaper:

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du är även noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Det uppskattas att du är initiativrik och engagerad. Dina förslag och idéer kommer alltid vara välkomna. Du trivs också med ordning och reda. God samarbetsförmåga är en given egenskap.

Vi erbjuder dig

Som konsult på Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Du kommer att ha regelbunden kontakt med en dedikerad konsultchef.

Ansökan

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor/information kontakta: Lotta Lehmusvuori / lotta.lehmusvuori@barona.se

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Teknisk testare; Testare; Teknik; IT; JAVA; Felsökning; Systemutvecklare; Testautomatisering; Testanalys; Sundsvall
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ledande inom informations- och kommunikationsteknik (IKT) och erbjuder ett komplett utbud av teknikprodukter, lösningar och tjänster. De finns representerade i fler än 100 länder med omkring 156 000 anställda. De använder sin erfarenhet och kraften i IKT för att forma samhällets framtid.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare

Inga fler liknande jobb tillgängliga