Bolagsrätt Sundsvall AB · Publicerad 16 sept

Som assistent/paralegal kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av att upprätta handlingar, hantera lagerbolagsbeställningar, diarieföring, kundkontakt via e-post och telefon samt inlämning av ärenden till Bolagsverket. Du kommer också att stödja våra jurister och arbeta med allmänna kontorssysslor. Periodvis är det väldigt mycket att göra på kontoret. Det är därför bra om du trivs med ett högt tempo.

Du kommer som ny medarbetare att få den utbildning som krävs för tjänsten.

Din profil
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lösningsorienterad, kan ta egna initiativ och arbetar bra tillsammans med andra. Du är noggrann, stresstålig, effektiv och har ett stort engagemang för jobbet.

Gymnasiekompetens är ett krav och du har mycket goda kunskaper i svenska samt behärskar engelska i tal och skrift. Ytterligare utbildning är meriterande.

Tjänsten avser heltid 08.30 - 17.30 med lunch 12-13.

Anställningen är tänkt att börja i januari 2017.

Sista ansökningsdag: 15 oktober

Kontaktuppgifter m.m.
Anmäl ditt intresse för tjänsten till:
Emelie Bergh, 060 - 16 81 74, e-post emelie.bergh@bolagsratt.se, eller till Fredrik Lovén, 060 - 16 81 52, e-post fredrik.loven@bolagsratt.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Bolagsrätt Sundsvall AB är specialiserad på aktiebolagsrätt, firmarätt och frågor med anknytning till Bolagsverket. Vi biträder även som ombud i registreringsärenden vid Bolagsverket. Vi upprättar och granskar handlingar, tillhandahåller lagerbolag samt hanterar bolagsrättsliga ärenden. Vi finns på Tullgatan 18 i centrala Sundsvall och är idag fem jurister och sju assistenter.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Bolagsrätt Sundsvall AB tillgängliga