Continental Däck Sverige AB · Publicerad 15 jan

Som distriktsansvarig säljare mellersta Norrland ansvarar du för försäljning inom distriktets etablerade försäljningskanaler såsom däckfackhandeln, grossist och fleet där du har eget kundansvar. Du kontaktar och besöker både nya och befintliga kunder för att skapa relationer som leder till tillväxt och ökade marknadsandelar i distriktet. En viktig del av ditt arbete är att bistå med rådgivning till återförsäljare, däckverkstäder och slutkunder inom last- och bussdäck. Du jobbar i team med tekniskt kunniga säljare inom de olika produktgrupperna.

Genom planering och uppföljning av aktiviteter, mål och budget säkerställer du att årliga affärs- och handlingsplaner uppnås för ditt distrikt och dina kunder. Du rapporterar till teamleader på Last- & Buss och tillhör ett regionalt säljteam på fem personer. Placeringsort är med fördel någonstans mellan Gävle i söder och Umeå i norr. Du jobbar utifrån hemmakontor och reser mycket inom distriktet.

För att lyckas i rollen krävs framgångsrik erfarenhet av eget säljarbete inom B2B eller B2C. Har du dessutom bakgrund från fordonsindustrin, bil- eller däckfackhandel är det en stor fördel. Du har relevant utbildning, god ekonomisk förståelse och vana att verka i en konkurrensutsatt miljö.

Din profil är starkt affärs-och lönsamhetsinriktad och du har fokus på mål och framgång. Som person har du ett utåtriktat och positivt sätt där du lätt skapar goda relationer. Struktur och organisation skall kombineras med flexibilitet och lyhördhet för att leverera den bästa kundnyttan.

Continental är ett starkt varumärke och hos återförsäljarna står produkterna för kvalitet och säljarna för expertis. Vill du vara en del av ett team som skapar mervärde för kunderna?

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se senast 22 januari. Om du har frågor kontakta rekryteringskonsult Malin Persson malin.persson@jerrie.se 0735-124498.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Continental Däck AB med en omsättning på ca: 40,5 miljarder euro under 2016 tillhör världens ledande komponentleverantörer till fordonsindustrin. För närvarande har Continental mer än 220 000 anställda. På den svenska marknaden ansvarar Continental Däck Sverige AB för marknadsföring och försäljning av Continentalgruppens affärsområden personbilsdäck, last- och bussdäck, industridäck och entreprenaddäck. Genom ett fokus på säkerhet i sina produkter ger Continental sitt bidrag till den svenska nollvisionen som är bilden av en framtid med noll olyckor i trafiken. Vi tror att du som söker vill vara med på denna resa!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 jan
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Rekryteringen hanteras av
Jerrie AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga