E.ON · Publicerad 5 sept

Med placering i Sundsvall söker E.ON Elnät Sverige AB en

Projektbeställare Uppgifter Avdelningen Projekt består av två aktiviteter, Lokalnät och Regionnät. Aktiviteten Lokalnät består i nuläget av ett 30-tal projektbeställare och därtill några Projektadministratörer. Aktiviteten ansvarar för genomförande och kontrollverksamhet i alla typer av lokalnätsprojekt större än 200kkr. Projektbeställaren ingår i lokal organisation och finns på samtliga etableringar.

Arbetsuppgifter
Som Projektbeställare inom lokalnät blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att genomföra större investeringar och underhållsprojekt. Även projekt inom stationer och anslutning av produktionskällor kan förekomma. Du kommer att ansvara och driva entreprenadprojekt från investeringsbeslut till färdig anläggning.

I arbetet ingår:
  • upphandling av entreprenader tillsammans med Inköp
  • ekonomisk uppföljning av projektet
  • kontroll och styrning av entreprenaden
  • rådgivning i kund- avtal- och tillståndsfrågor
  • aktivt bidra till utveckling av verksamheten
Du förväntas ha stort affärsfokus och intresse för förhandlingar där du på ett affärsmässigt sätt förhåller dig till såväl kunder, markägare, myndigheter och entreprenörer.

Profil Kompetensprofil (utbildning, arbetslivserfarenhet):

Vi förväntar oss att du har en relevant högskoleutbildning, troligtvis inom elkraftteknik eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du har anläggningskunskap om elnätets utformning samt god branscherfarenhet inom området. Du har sedan tidigare erfarenhet av entreprenadjuridik och har förhandlingsvana. Erfarenhet från projektledning, koordinering av verksamheter är meriterande.

Personprofil (personliga egenskaper):

Dina kontaktytor är många såväl inom E.ON som med kunder, markägare, myndigheter och entreprenörer. Vi värdesätter därför dina sociala egenskaper, ditt sätt att samarbeta, samt en god förmåga att vidareförmedla kunskap till övriga intressenter. Förståelse för helhetsresultat, långsiktighet och kundnöjdhet är mycket viktig i vår verksamhet. Vi förväntar oss därför att du arbetar strukturerat, affärsmässighet och kvalitetsmedvetet men där säkerheten alltid kommer i första hand.

E.ON är med och driver utvecklingen mot framtidens elnät. För dig som är förändringsbenägen och har viljan att utveckla dina egna och teamets förmågor/kompetenser, ges goda möjligheter till utveckling inom E.ON.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef, Björn Bäckstrand Eriksson, +46 706 719 209

För fackliga frågor, vänligen kontakta:

Sofia Gustavsson, Unionen, +46 703 066065

Johan Persson, Akademikerna, +46 706244064

Johanna Sellevi, Ledarna, +46 702 241924

Henrik Windahl, SEKO, +46 702 282533

Information Ref.nr.: 54438 Avtalsvillkor: Tillsvidare Arbetstid: Heltid

Kontakt Rekryterande chef, Björn Bäckstrand Eriksson, +46706719209

Ansökan online
E.ON strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

E.ON E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. Våra 40.000 medarbetare över 13 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra tre affärsområden för smarta nät, förnyelsebar energi och kundlösningar.

E.ON Elnät E.ON Elnät levererar el till över en miljon kunder. Vårt elnät är drygt 130 000 km långt, vilket motsvarar nästan tre varv runt jorden. Vi har cirka 600 medarbetare från Malmö i söder till Sollefteå i norr. E.ON Elnät omsätter lite drygt sju miljarder kronor årligen.

Information Ref.nr.: 54438 Avtalsvillkor: Tillsvidare Arbetstid: Heltid

Kontakt: Rekryterande chef, Björn Bäckstrand Eriksson, +46706719209

E.ONs kontor Hitta våra kontor över hela världen Klicka här www.eon-career.com
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga