MB Sten & Mark · Publicerad 18 feb 2021

Har du tidigare arbetat med markarbete och är duktig på att samarbeta? Vill du alltid leverera högsta kvalité och är flexibel som person? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för MB Sten & Marks räkning en driven och flexibel anläggningsarbetare. Du kommer ingå i ett sammansvetsat arbetsteam som nu ska expandera, och vi söker flertalet medarbetare.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos MB Sten & Mark under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och MB Sten & Marks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension m.m.

Arbetsuppgifter

Som anläggningsarbetare är dina arbetsuppgifter varierande och både samarbete och självständigt arbete förekommer dagligdags. Det handlar bland annat om grävning för hand, markstensläggning och murning. Det är ett fysiskt tungt arbete och varje arbetsuppdrag är unikt.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Kantsten & stenläggning
  • Kanalisationer & kabeldragningar
  • Grävningar för hand
Vi söker dig som

Du har tidigare arbetat med att sätta kantsten, byggt murar och/eller något annat vi bedömer likvärdigt. Du behärskar svenska i tal och skrift och har körkort (B). Det är inget krav men meriterande om du har utbildning i ESA, APV eller innehar yrkesbevis.

Vi tror framförallt att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos MB Sten & Mark. Du är duktig på att samarbeta och är samtidigt självgående. Du räds inte för att arbeta fysiskt tunga arbetsmoment och därför är du uthållig och stark. Du har bra arbetsmoral och är punktlig då företaget står för kvalité. Är du också stresstålig och driven kommer du trivas i rollen.

START: Omgående, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

www.mbstenmark.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 mars 2021
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk

Inga fler liknande jobb tillgängliga