Mobile Partner · Publicerad 4 maj 2021

Är det dig vi ska satsa på? Det kommer vi göra om du är den viktiga kuggen i Mobile Partners fortsatta expansion i Sundsvall!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Mobile Partners räkning en Account Manager i Sundsvall. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Mobile Partner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Mobile Partner. Vid frågor kontakta:

Joakim.gustafsson@mobilepartner.se, 090-100883

Arbetsuppgifter

I tjänsten som Account Manager är du en viktig beståndsdel i företagets vidareutveckling och framgång. Vi söker dig som vill vara en central del i den resa som Mobile Partner påbörjat på kontoret i Sundsvall. Teamet som du kommer tillhöra består i dagsläget av tre personer i Sundsvall och åtta stycken som sitter i Umeå, det är en tajt grupp som kännetecknas av att de har högt i tak och roligt tillsammans samt att man som medarbetare ges stor frihet under ansvar. Din viktigaste arbetsuppgift i tjänsten som Account Manager är att genomföra kundmöten och hitta lösningar och förbättringsområden för kundens kommunikationstjänster.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Kundmöten
  • Prospektering
  • Kalkylering
  • Kontakt med leverantörer
Vi söker dig som

Har ett sinne för sälj, kundvård och affärer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete eller har en förståelse för affärer inom telecom eller IT. Du har en förståelse för säljprocessen, kundrelationen och har ett affärsmannamässigt tänk i affären.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Mobile Partner. Du är serviceinriktad ut i fingerspetsarna, sätter kunden i centrum och tycker om att göra det där lilla extra! Vidare tror vi att du är utåtriktad, prestigelös samt har ett driv utöver det vanliga.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Mobile Partner förmedlar tjänster och produkter inom tele- och datakommunikation. Vi hjälper er som kund att bygga en genomtänkt struktur inom vårt affärsområde. Vi hjälper till med alltifrån enskilda abonnemang till den stora växellösningen. Vi ser oss som en långsiktig samarbetspartner för ert företag där hög service, bred kompetens och god moral är våra ledord. Som kund till oss har ni alltid rätt att ställa höga krav på oss som er samarbetspartner.

Med huvudkontoret i centrala Umeå så är vi sannerligen ett norrländskt företag. Men våra kunder återfinns från Malmö i söder till Kiruna i norr. Bland våra kunder återfinns även några internationella kunder. Vi drivs av tanken på att arbeta tillsammans med spännande företag, var man befinner sig rent geografiskt är därför helt oväsentligt för oss.

Läs mer på http://www.mobilepartner.se/
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 juni 2021
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga