Nouryon · Publicerad 20 nov

Responsibility

Är du logistiker och brinner för ständiga förbättringar? Vill du initiera och driva, istället för att detaljstyras? Vill du arbeta på ett bolag med stort fokus på hållbarhet och som ger sina medarbetare möjligheter att växa?

Vi erbjuder dig en tjänst som logistikspecialist inom Supply Chain i vår Pulp and Performance organisation med placering i Bohus eller Sundsvall. Hos oss möter du världen. Vi arbetar i en internationell miljö med verksamhet i 80 länder. Du ansvarar för att säkerställa att vi har en kostnadseffektiv och pålitlig transport till och från våra europeiska tillverkningsanläggningar. Dina kontaktytor finns i hela regionen. Internt kommer du att bidra med input kring våra inköpta tjänster och marknader för att optimera vår inköpsstrategi.

I vårt team får du möjlighet att arbeta med högpresterande och professionella kollegor, som inte glömmer att ha roligt och gärna skrattar tillsammans.

"Du kommer tillhöra ett härligt gäng med utmanande arbetsuppgifter och högt i tak" Martin Jonsson, transportinköpare.

"Nouryon är en spännande global arbetsgivare med tydliga värderingar som efterlevs i företaget. Du blir en del av ett större sammanhang med bra ledarskap där alla blir sedda och engagerande och där vi fortsätter att utveckla våra styrkor" Oscar Martinez Palm, Supply Planner

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Initiera och leda förbättringsarbete för att optimera våra inköpsmål gällande besparingar, effektivitet och risker
  • Mäta kvaliteten på våra leverantörers tjänster och göra uppföljningar
  • Bidra till arbetet med att uppfylla Nouryons inköpsstrategi och medverka i planeringen av aktiviteter för området logistik
  • Samarbeta med kollegor inom Nouryons logistiknätverk
Job Requirements
  • Eftergymnasial examen i logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet från logistik, supply chain eller inköp
  • Mycket god kommunikatör som kan uttrycka sig obehindrat på engelska och svenska både i tal och skrift
  • Kunskap i relevanta lagar och erfarenhet av leverantörskontrakt
För att lyckas i rollen tror vi att du är duktig på att se förbättringsmöjligheter och att genomföra förändringar. Du har ett driv och en entusiasm som sprider sig till dina samarbetsparters vilket hjälper oss att nå våra gemensamma mål. Med många kontaktytor både internt och externt är det av stor viktigt att du är duktig på att kommunicera och mån om att ge en bra service.

Vad kan vi erbjuda dig?

Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas - både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet, och arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med Nouryon kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition - att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltidstjänst med placering i Bohus eller Sundsvall. Du rapporterar till Logistics Manager.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sinikka Engdahl, Logistics Manager, +46 31 587 161.

För mer information om vår rekryteringsprocess är du välkommen att kontakta Matilda Bolin, rekryterare, +46 70-9577134.

För fackliga frågor är du välkommen att ringa+46 31 58 70 00 och fråga efter:

Akademikerklubben, Emma Lundin

Unionen, Helene Rosenlund

Ledarna, Ronny Knutsson

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@akzonobel.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation. Vi är verksamma i fler än 80 länder världen över och vårt industriledande utbud omfattar varumärken som Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga