Poolia Kontor · Publicerad 31 jan

Vi söker konsulter för uppdrag som kundtjänstmedarbetare för vår kund i Sundsvall. Är du en serviceinriktad och flexibel person? Då kan det här vara en tjänst för dig! Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som kundrådgivare kommer du ansvara för att ge kunder snabb och professionell service. I samarbete med dina kollegor förväntas du ge rådgivning och återkoppling för en förbättrad produktleverans med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Vidare kommer du att:
  • Ge god service i vanligt förekommande ärenden
  • Registrera kunder i masterdata
  • Hantera fakturering och ersättningar till kund
  • Kravhantering
  • Hantera övriga administrativa arbetsuppgifter
Om dig

Du förväntas vara servicemedveten, noggrann och driven. Du tar ansvar för både din egen och verksamhetens utveckling. Du bör alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära sig nya saker. Arbetet ställer höga krav på lyhördhet inför kundens behov, god kommunikationsförmåga i tal och skrift på både svenska och engelska samt ett strukturerat tanke- och arbetssätt då du kan komma att ställs inför komplicerade frågeställningar. Du har vidare förmågan att på ett pedagogiskt sätt vägleda kunden och ge bästa möjliga service.

Du som söker har en gymnasial utbildning samt arbetslivserfarenhet av service, gärna via telefon. I övrigt är du strukturerad, självgående med stor förmåga till eget ansvar och har god systemvana. Gärna i Officepaketet, Excel.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 mars
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga