Poolia Sälj & Marknad · Publicerad 31 jan

Är du en driven person och en riktigt stjärna på sälj? Då kan den här tjänsten var något för dig! Vi söker nu en konsult för kommande uppdrag som säljare hos en av våra kunder i Sundsvall. Ta chansen att knyta nya spännande kontakter, nya erfarenheter och en värdefull merit inom försäljning, vilket efterfrågas i alla branscher. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Stor del av säljarbetet kommer handla om att ta kontakt med nya och befintliga kunder samt tillhörande administration för tjänsteområdet.
Arbetet kommer ske i huvudsak via telefon men även fysiska kundmöten.

Om dig

För att bli framgångsrik i din roll som säljare är det viktigt att du är bra på att kommunicera, drivs av att jobba mot uppsatta mål och kan arbeta självständigt på ett strukturerat sätt.

Du har bra känsla för vad som är god service och har hög förmåga när det gäller att lyssna på kunderna. Vi ser även att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god datavana.

Erfarenhet inom försäljning eller kundtjänst är en merit men inget krav utan vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Även erfarenhet av faktureringssystem och CRM är meriterande.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 mars
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga