Poolia Sundsvall · Publicerad 25 okt

Har du lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och gillar att utmanas i din roll som systemutvecklare genom att hitta nya och kreativa lösningar? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig när vi nu för kunds räkning söker vassa utvecklare.

Arbetsuppgifter

Poolia Sundsvall har stor efterfrågan på erfarna systemutvecklare. Så hör gärna av dig till oss, vi ser fram emot att få höra vad du har för ambitioner och vad du vill göra härnäst.

Utbildning/erfarenhet

Språkmässigt är du flytande på antingen Java, C#/.Net eller Python.

Som utvecklare hos vår kund arbetar du nära dina kollegor och i nära kontakt med dina kunder varav det krävs en kommunikativ person. Du är noggrann, lyhörd samt engagerad i ditt arbete. Du gillar att lära dig nya saker och vill dela med dig av dina erfarenheter.

Är du nyexad med rätt driv och ett genuint intresse för programmering, tveka inte utan skicka in ditt CV du också.

Följ oss gärna på Twitter @PooliaNorr
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga