Poolia Sundsvall · Publicerad 22 sept

Vi söker en kundorienterad, noggrann och teknikintresserad administratör till vår kund i Sundsvall. Urval och intervjuer pågår löpande, vi ser fram emot att få in din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk administratör arbetar du självständigt och med varierande arbetsuppgifter.

Till exempel jobbar du med att uppdatera datainformation och assisterar dina kollegor inom administration. Du har en stödjande funktion och trivs med att koordinera.

Utbildning/erfarenhet

Du som söker har som lägst en teknisk grundutbildning. Du har tidigare administrativ erfarenhet, utmärkt datavana och är en fena på Excel. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Om du tidigare jobbat som teknisk administratör eller i en liknande roll är det meriterande.

Du arbetar bra med andra människor och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Att sätta upp och hålla deadlines är självklart för dig. Du förstår numeriska underlag och löser numeriska uppgifter snabbt och korrekt.

Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Följ oss gärna på Twitter @PooliaNorr
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 okt
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga