Poolia · Publicerad 1 mars

Vi söker en laboratorieassistent på deltid, cirka 75%, för ett uppdrag hos vår kund i Sundsvall. Uppdragets längd beräknas till cirka 6 månader, med möjligheter till förlängning. Gillar du att analysera prover och säkerställa rutiner? Vill du få möjlighet att komma in på ett stort internationellt företag? Då kan det här vara en intressant deltidstjänst för dig. Urval görs löpande! Start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter

I rollen som laboratorieassistent arbetar du med provtagning, analys, kalibrering av instrument, dokumentation och godkännande av våra produkter.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom naturvetenskaplig eller teknisk inriktning samt har något/några års erfarenhet från liknade arbete. I konsultrollen som laboratorieassistent ställer vi höga krav på egen drivkraft, noggranhet, ansvarstagande, flexibileitet och god samarbetsförmåga. Du bör ha goda datakunskaper samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 mars
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga