Professionals Nord Rekrytering · Publicerad 23 apr 2021

Studerar du personalvetarprogrammet och söker en praktik för hösten 2021?

Gör du din praktik hos oss får du möjlighet att arbeta i nära samarbeta med en dedikerad konsultchef som också kommer att fungera som din handledare. Du kommer få en gedigen utbildning och personlig coachning inom rekryteringens alla faser. Från uppstartskede till anställningsförfarandet samt konsultvård och administration.

Handledare: Frida Söderström, regionchef Sundsvall

Frida började sin karriär hos Professionals Nord som kundansvarig och är nu regionchef i Sundsvall, hon kommer med 10 års erfarenhet av både ledarskap, försäljning och rekrytering. Hon söker nu en energirik praktikant som vill följa med på en spännande resa och förse skräddarsydd kompetensförsörjning i världsklass till våra samarbetspartners runt om i regionen.

Vi är ett företag med unga entreprenörer som brinner för vårt arbete och vår vision - Rekrytering i världsklass!

Ta chansen att vara med på vår resa nu när vi expanderar över hela Sverige!

Information om tjänsten

Vi tänker oss att du är på plats hos oss fyra dagar i veckan för praktik och att den femte dagen under veckan kan avsättas till att skriva din praktikuppsats. Vi vet att man lär sig mycket av ansvar och kommer därför tilldela dig vissa uppgifter som du självständigt får ansvara över, såklart under stöttning av din handledare. Du kommer även att delta vid kundmöten tillsammans med din handledare och småningom genomföra dessa självständigt.

Efter din praktikperiod finns goda möjligheter till extraarbete som konsultchefsassistent, de kommer vara vårt mål att hitta någon som även är intresserad av denna möjlighet.

Möjligheten till anställning efter studierna i rollen som konsultchef kommer vara höga för dig med rätt driv och inställning, då vi står inför spännande år av expansion.

I början av varje månad kommer du få vara med på tidrapporteringen. Det innefattar att attestera konsulternas tider samt administrera kring löne- och fakturaunderlaget som skickas vidare till vår ekonomiavdelning.

Arbetsuppgifter

Under praktiken kommer du att följa en praktikplan där du bland annat kommer prova på arbetsuppgifter som:
  • Urval
  • Telefonintervjuer
  • Administration kring avtalsskrivningar och intervjuer
  • Besvara frågor från kandidater via mail och telefon
  • Tidrapportering
  • SAM - systematiskt arbetsmiljöarbete
Vi söker dig som

Vi söker dig som studerar personal och arbetsliv och gör din praktik hösten 2021.Vi söker dig som sedan kan & vill arbeta ca två dagar i veckan samt heltid under sommaren. Det är meriterande om du har erfarenhet av administration och service sedan tidigare, men inget krav.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du bör vara en underbar personlighet, huvudet högt, snäll med din omgivning och en massa driv och ambition.

Skicka in din ansökan idag om du vill göra din praktik på ett företag med hög energinivå, ambition och gemenskap!

START: HT 2021
OMFATTNING: 4 dagar i veckan på kontoret (1 dag avsatt för praktikuppsats)
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
Kontakt: info@professionalsnord.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 juni 2021
Ort
Sundsvall
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga