Transport och Lagerservice i Sundsvall · Publicerad 6 apr 2021

Vi söker nu chaufförer med C /CE-körkort som har tidigare arbetslivserfarenhet. Är du driven och positiv som person? Vill du arbeta självständigt på en arbetsplats där det är flexibelt? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker 2-4 chaufförer så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Transport och Lagerservices räkning C/CE-chaufförer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Transport och Lagerservice under 3 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Inför sommarperioden söker Transport och Lagerservice fler chaufförer. Du ingår i ett arbetslag med ungefär 50 medarbetare där det är låg personalomsättning. Du får en introduktion på plats för att få den bästa starten, du utgår från Sundsvall och gör körningar till orter runtom i Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Transport och Lagerservices önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som C/CE-chaufför hos Transport och Lagerservice arbetar du med line haul transport, där godset ska transporteras mellan terminaler. Du har ansvar för hela processen av att backa in och koppla ihop släp, ibland innefattar det att lasta ekipaget med gods, för att sedan köra till givna bytesplatser, för att sedan ställa om ekipaget för att köra hem med ny last. Arbetstiderna är varierande och arbetspassen löper mellan 8 till 10 timmar, det inkluderar både dags- och nattkörningar. Arbetet kan även innebära lotsning, då utgår du från Sundsvall.

Vi söker dig som

Har C- och/eller CE-körkort samt 1-2 års arbetslivserfarenhet inom relevant område. Du har YKB och ADR då arbetet kräver det. Det är ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kort för hjullastare och truck. Har du bakgavellyft intyg och/eller arbete på väg är det meriterande, men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Transport och Lagerservice. Du är driven och självgående, då rollen innefattar mycket självständigt arbete. Vidare är du positiv som person och händigt lagd.

START: Juni
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Transport och Lagerservice AB's affärsidé är att erbjuda samordningseffekter huvudsakligen åt företag inom transportbranschen. De arbetar också hårt med utveckling av deras tredje parts logistik. Deras motto är flexibilitet samt att på ett professionellt sätt utföra uppdrag med kort varsel. Läs mer på: https://www.tls.nu/
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 maj 2021
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Chaufför

Inga fler liknande jobb tillgängliga