Vattenfall Services Nordic · Publicerad 13 sept 2019

Vi söker nu en Chefsassistent till Vattenfall Services i Sundsvall. Uppdraget är på heltid och startar så snart som möjligt, gärna från 1 oktober och till att börja med fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Chefsassistent kommer du vara behjälplig vid framförallt nyanställningar men även övriga arbetsuppgifter av liknande karaktär kan förekomma. Du kommer att få vara med i ett projekt där Vattenfall tar över service och underhåll från en annan leverantör vilket innebär dom kommer få 150 nya medarbetare vid årsskiftet.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Beställningar av IT utrustning, behörigheter, kläder, utbildning och ID kort
  • ansvar för utbildningsinventering samt uppföljningar av utbildningar och fakturor
  • stöd till chefer med möten och konferenser.
Vem är du?

Vi tror att du är en driven person som är duktig på att ta egna initiativ. Du är snabblärd och har tidigare arbetslivserfarenhet från administrativa arbetsuppgifter och är van att arbeta i komplexa strukturer. Lägst gymnasieutbildning är ett krav samta att du är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 okt 2019
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Chef & Ledning

Inga fler liknande jobb tillgängliga